Különleges koncertek és éjszakai múzeumi játék színesíti júniusban az Unicum Ház programját

A budapesti Unicum Ház az idei Múzeumok Éjszakája alkalmából, június 22-én előadásokkal, koncertekkel pezsdül fel, és különleges esti programokkal vár benneteket.

Fotó: Unicum Ház

Különleges programok, kivételes előadók

A Múzeumok Éjszakája apropóján az Unicum Ház június 22-én, 18 órakor egy visszatérő vendéggel indítja az estét: Ráskó Eszter, a Dumaszínház társulatának tagja szórakoztatja majd elsőként a közönséget.

20 órától a Fonogram és Hangvilla-díjas Csemer Boglárka koncertjét élvezhetitek. „Boggie” saját zenekarával és dalaival ad telt házas koncerteket, de ő képviselte Magyarországot a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon is.

Fotó: Unicum Ház

22 órakor pedig egy kifejezetten egyedi és különleges koncerttel zárul a Múzeumok Éjszakája programja. Tiszteletét teszi az Unicum Házban az ABBA Tribute Show élőzenekara, a legendás svéd popformáció legnagyobb slágereivel.

A hattagú zenekar a korszakot felelevenítő kosztümökkel és profi előadással tiszteleg a világhírű zenekar életműve és örökzöld slágerei előtt, így átadva a közönségnek az „ABBA életérzést”.

Unicum-kóstoló és rejtvényfejtő játék

A különleges programokon túl természetesen a régi lepárló és a pincelabirintus is látogatható lesz. A lepárló épületén keresztülsétálva ízelítőt kaphattok az Unicum jellegzetes illatából, megismerhetitek a gyógy- és fűszernövényeket, de a pincelabirintusban, egyenesen a hordóból csapolva meg is kóstolhatjátok a szűretlen Unicumot és Unicum Szilvát!

Az este folyamán továbbá egy 20 perces kisfilm a Zwack család tagjainak elbeszélésével mutatja be a cég, a család és az Unicum történetét.

blank
Fotó: Unicum Ház

Természetesen a múzeumi terület is nyitva áll majd az érdeklődők előtt, ahol vitrinek és interaktív eszközök segítségével megismerhetitek a Zwack család teljes történetét. A múzeumi területen ráadásul egy rejtvényfejtő játék is vár majd rátok.

Mindössze annyi a teendőtök, hogy az okostelefonotokon olvasható versek segítségével felkeresitek a vitrineket, melyek a megfejtésre váró szó egy-egy betűjét rejtik. A betűkből kirakott szó helyes megfejtőit értékes ajándékkal jutalmazzák.

A teljes programleírást ide kattintva találjátok.

Izgalmas programokkal vár benneteket Vác is ezen a különleges estén: