Elképesztően izgalmas és színes programfelhozatal vár a Múzeumok Éjszakáján Budapesttől egy karnyújtásnyira

Idén június 22-én, szombaton kerül sor a minden évben számos izgalmas programot felsorakoztató Múzeumok Éjszakájára. Ha egy igazán nem mindennapi programfelhozatalból szemezgetnétek, vegyétek célba Vác városát!

Fotó: Visit Vác

A Duna-parti romantikus kisvárost Budapestről autóval, vagy az óránként közlekedő vonattal fél óra alatt elérhetitek, így tökéletes úti cél, ha az év leghosszabb napján elkerülnétek a főváros kulturális intézményeire jellemző tömeget. A csodálatos barokk főtér, a mesés Duna-korzó, valamint az izgalmas múzeumok és kiállítóhelyeik egy könnyű sétával bejárhatóak, amiket most csupán egy karszalaggal ti is felfedezhettek június 22-én!

A 7 helyszínen összesen 30 program vár, amik között szerepelnek koncertek, jelmezverseny, gasztroshow, fémkeresős kincsvadászat, sosem látott műtárgyak, kézműves programok, nyomozós játék, bűvészműsor, élő történelemelőadások és különleges tárlatvezetések.

Az est során olyan helyekre is betekintést nyerhettek, amik általában nem szabadon látogathatóak, például a máskor kizárólag csak vezetéssel látogatható Püspöki Palotát most szabadon járhatjátok be. A legkisebbek sem maradnak izgalom nélkül, hiszen őket kézműves foglalkozások és bábelőadás várja, illetve egy családi nyomozós játékon is részt vehettek.

Részletes program és további információ >> 

Még több júniusi program a Dunakanyarban: