5 nem mindennapi beltéri program Budapesten, kicsiknek és nagyoknak egyaránt

Budapest számtalan szuper és sokszínű beltéri programot kínál a tavaszi-nyári időszakban is, mi pedig megmutatjuk nektek a legjobbakat!

Fröcskölő

Egy szórakoztató búvóhelyet kerestek a szürke napok elől? Akkor irány a Fröcskölő! A koncepció lényege az, hogy ezen a helyen szabadjára engedhessük a bennünk szunnyadó művészt és játszva fessünk össze bármit, eközben nem törődve a rendetlenséggel. A tökéletes stresszlevezető, kreatív program során a résztvevők fehér színű védőruhát, vásznat és festéket kapnak, az alkotás folyamata pedig, talán mondanunk sem kell, hogy nem igényel előzetes tudást. A Fröcskölő akár nagyobb társaságok (max. 30 fő) befogadására is alkalmas, az elkészült alkotásokat pedig száradás után haza is vihetjük.

1072 Budapest, Rákóczi út 40. | Weboldal

Fotó: Fröcskölő

Locked Room

Válasszátok a Locked Room újgenerációs szabadulószobáit, amelyek izgalmakkal teli időtöltést nyújtanak az év minden napján! A Székely Mihály utcai helyszínen hatféle thriller kalandjátékot próbálhattok ki, így biztosan találtok majd olyan kihívást, ami mindenki számára megfelelő tematikájú és nehézségű. Az egyik történet szerint a Heisenberg Projectben vehettek részt, de ezúttal a rosszfiú szerepébe kell bújnotok, míg egy másikban egy motelszobában kell nyomokat keresni, mielőtt a személyzet kitakarítaná a szobát. Lebilincselő történetek élethű díszletekkel – tegyétek próbára magatokat ezekben a szuper kalandokban!

1061 Budapest, Székely Mihály utca 4. | Weboldal

Fotó: Locked Room

Magic Rooms

Budapest újgenerációs, minden eddiginél látványosabb szabadulószobáival várja a kalandok szerelmeseit a Magic Rooms csapata, ahol tíz különböző tematikájú szoba közül választhatunk. A 60 perc alatt teljesíthető, több helyiségen át vezető szobákban a már megszokott lakatok és zárak helyett rejtvényeken, rejtett ajtókon és titkos helyiségeken keresztül juthatunk el a megoldásig. A díszlet, a berendezési tárgyak és a feladatok mind-mind azért vannak, hogy 100 százalékig beleéljétek magatokat az egyes kalandokba. Részt vennétek egy Harry Potter-tematikájú küldetésen, megoldanátok Jumanji rejtélyét, vagy Csillagok háborúja-rajongók vagytok? Legyetek ti a történetek főszereplői!

1065 Budapest, Zichy Jenő utca 27. | Weboldal

blank
Fotó: Magic Rooms

Galaktikus kiállítás

A május 4-ei nemzetközi Star Wars-napot az egész bolygón évek óta ünneplik a rajongók. Éppen ezért ezen a napon nyitotta meg kapuit a „The long time ago…” Galaktikus kiállítás az AsiaCenterben. Az augusztus 31-ig megtekinthető tárlat közel 1000 m²-en repíti el fantasztikus távoli világokba a látogatókat. A gyűjteményben az életnagyságú figurák, egyedi installációk, szobrok és sisakok mellett szelfifal is várja az érdeklődőket, de a közel 1000 darabból álló kollekció bővelkedik limitált kiadású hivatalos és rajongók által készített relikviákban is. Ne hagyjátok ki ezt az egyedülálló lehetőséget, legyetek részesei a Csillagok Háborúja univerzumának!

1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169. | Weboldal

blank
Fotó: AsiaCenter

UV kidobós

Gyerekkorunk egyik kedvenc játékát most újra átélhetjük – speciális körülmények között! A Magyarországon egyedülálló UV kidobósra egy speciális helyszínen kerül sor, teljes sötétségben. A Neon Dodgeball Budapest ötletgazdái egy beltéri UV-ketrecpályát ötvöztek a klasszikus kidobós amerikai változatával, megfűszerezve UV reagens testfestékekkel, öltözetekkel és egyedileg gyártatott UV-aktív kidobós labdákkal. Így lett belőle egy szuper látványos és élménydús csapatjáték gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Foglaljatok időpontot még ma!

1183 Budapest, Attila utca 2. | Weboldal

blank
Fotó: Neon Dodgeball Budapest

Kiállítások, amiket nem érdemes kihagyni idén májusban: