Népszerű sztárvendéggel hív rumkóstolóra Budapest kalózbirodalma

Kivételes programmal készül november 28-án, 18 órától a Nagymező utcai Pirate Empire – A Kalóz Birodalom, amit elsősorban a rum szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek ajánlunk.

Az esemény házigazdája Dr. Pipei Csaba, a Premirum Europe társalapítója, aki hazánkban is egyre ismertebb, különleges rumokat fog bemutatni és a rumkultúráról mesélni.

Az est sztárvendége Széki Attila Curtis, akinek kedvenc rumjaival is megismerkedhetnek a vendégek. Az esemény során beszél a rumokkal kapcsolatos élményeiről, közös fényképet készíthetünk vele a helyszínen, valamint dedikált rumos kártyát is kérhetünk tőle.

A Jack Sparrow-filmek ihlette étteremben fix menü és rumsor áll a vendégek rendelkezésére, amelyen kívül fejenként 2 db alkoholmentes ital is választható az itallapról. A rumokról részletes leírást az alábbi linkre kattintva olvashattok.

Az est menüje és a hozzá tartozó rumpárosítás:

  • Fogadóital: Nativo 15 éves rum (Panama)
  • Előétel: Lazactatár, mascarpone krém, pirítós – Cihuatan Indigo rum (Salavador)
  • Főétel: Karibi BBQ, lassan sült malaclapocka, coleslaw saláta, kakukkfüves burgonyapüré – Nativo 20 éves rum (Panama)
  • Desszert: Csokoládés brownie ananászraguval és vaníliafagylalttal – Nativo OverProof csokoládés ízvilágú rum (Panama) és Rosemont Ananas (Kanada)
  • Búcsúital: Hidden Loot Dark Reserve rum (Panama+Franciaország)

Helyszín: 1065 Budapest, Nagymező utca 41.

Az eseményre korlátozott számban tudnak helyeket biztosítani, ezért a nagy érdeklődés miatt érdemes időben megvenni a jegyeket IDE kattintva.

(Nyitókép: Pirate Empire – A Kalóz Birodalom Facebook)

További izgalmas, filmek ihlette helyszínek Budapesten: