6 hangulatos szállás a Bakonyban a feltöltő őszi kirándulásokhoz

A felejtetetlen őszi kirándulások elmaradhatatlan része a tökéletes szállás kiválasztása, ezért összegyűjtöttük nektek azokat a helyeket, melyek garantáltan nem okoznak majd csalódást, ha a csodálatos Bakony felé vennétek az irányt.

Ferrata Vár vendégház

A tavaly teljeskörűen felújított hagyományos parasztház tökéletes választás kisebb társaságok számára, akik nemcsak a hangulatos vendégházat, hanem a hatalmas udvart, a kültéri jakuzzit és a grillteraszt is élvezhetik. A kertből gyönyörű kilátás nyílik a Cseszneki várra, a felhőtlen pihenést pedig a körülölelő bakonyi erdő garantálja.

8419 Csesznek, Wathay Ferenc utca 55. | Weboldal

Fotó: Ferrata Vendégház Facebook

Bakony Deep Forest

A Bakony északi részén, zavartalan természeti környezetben található vendégházak modern kényelemmel ötvözik a városi nyüzsgéstől távol töltött időt mindenki számára, aki szeretné élvezni a Bakony erdeinek csendjét. A mesés helyen, akár a csillagos ég alatt, pezsgőt is kortyolgathattok a kényeztető melegvizes masszázsmedencében.

8431 Bakonyszentlászló | Weboldal

blank
Fotó: Google Maps

Kispajta vendégház

A Bakonyszentkirály szívében található, kutyabarát szálláshely a Cseszneki vár közelében várja a pihenni vágyókat, az eredeti jellegét őrző, felújított házban, modern kényelemmel, gyönyörű környezetben. A vendégház fűtéssel is ellátott, így télen is ideális hely a pihenésre, a hatalmas kert pedig tökéletes bográcsozáshoz.

8430 Bakonyszentkirály, Jókai utca 30. | Weboldal

blank
Fotó: Kispajta Venégház Facebook

Erdő Csendje Vendégház

A tavaly megnyílt hangulatos vendégház a Magas-Bakony erdőkkel körülölelt településen, Csehbányán fekszik, ahol minden zajtól és gondtól távol töltődhettek fel. A falu csendje és nyugalma, illetve a természet közelsége segít kiszakadni a szürke hétköznapokból és garantáltan elvarázsol minden ide utazót.

8445 Csehbánya, Bakony utca 15. | Weboldal

blank
Fotó: Erdő Csendje Facebook

D9 Cottage

A modern otthonná alakított, százéves parasztházikó az erdők és mezők ölelésében áll, ahol nemcsak stílusosan berendezett tereket, hanem a jókora kertet is élvezhetitek. A hidegebb idő érkeztével kiváló kiindulópont környékbeli kirándulásokhoz, ami után a kandalló mellett, vagy a teraszon működő jakuzziban melegedhettek fel.

8419 Csesznek, Dózsa utca | Weboldal

blank
Fotó: d9cottage.com

Erdő Szíve Vendégház

A varázslatos bakonyi környezetben, fatüzelésű finn szaunával, fával fűtött dézsával és sószobával felszerelve vár benneteket a hangulatos vendégház, ahol a madárcsicsergésen kívül semmi sem zavarhatja meg a nyugalmat. A környék bővelkedik természeti kincsekben és izgalmas látnivalókban, így garantáltan nem fogtok unatkozni.

8419 Csesznek, Károlyháza, Hrsz. 0106/3. | Weboldal

blank
Fotó: erdoszive.hu

Ha még több szálláshely közül válogatnál: