A budaörsi Csíki-hegyek lábánál találjuk a környék egyik legmenőbb gasztroudvarát

Idén ünnepli második születésnapját a Budaörsön található GastroGarden. A Csíki-hegyek lábánál helyet kapó gasztroudvarban ebben az évben is izgalmas programokat és food truckokat fedezhetnek fel az ide látogatók.

A nyitás óta számos fejlesztést összehoztak a srácok, a GastroGardenben ma már egy ötven fő befogadására is alkalmas fedett, fűtött télikert nyújt oltalmat a tűző nap és a szakadó eső elől.

Rendszeresek itt a születésnapok, céges rendezvények és csapatépítők, melyeknek tökéletes helyszíne lehet a kert akár nyáron, amikor banánpálmák és virágzó leanderek között hűsölhetünk frissítő limonádét szürcsölve, vagy akár télen, amikor pedig igazi hüttehangulat vesz minket körül és a forralt borunkat kortyolgatjuk.

Gasztroudvar sokszínű kínálattal

A budaörsi hely alapköve továbbra is a BBQ. A bázisegység a Black Box BBQ, melynek csapata helyben süti a jobbnál jobb húsokat, így nem meglepő, hogy a Garden már-már ikonikus étele a BBQ marhapofa, amit többféleképpen is megtalálunk az étlapon. Kihagyhatatlan! A BBQ ételek mellett hamburgerek és kemencés pizzák színesítik a kínálatot.

blank

A Garden idei egyik új food truckja, a Panko egy klasszikusabb vonalat képvisel: levesekkel, panko bundás rántott húsokkal és szendvicsekkel dobja fel a kínálatot.

Az italt a Manézs Bisztró szolgáltatja cirkuszi alvókocsiból átalakított mobilbárjukból. Saját főzésű söreik mellett már saját, komlós ginjük is elérhető, mindemellett a frissen készített limonádék bármelyik Mayer szörppel megbolondíthatók. Az őszi, téli időszakban biztos, hogy ismét helyet kapnak majd a repertoárban a különböző kézműves forró csokik és forralt bor is. Nagy sikert aratott a nyáron megrendezett mini sörfesztivál, melynek 2. fordulója szeptemberben várható.

blank

Szeptemberben is pörög tovább a GastroGarden

A nyár végével sem ér véget itt a szezon, szeptemberben további grillpartik, bográcsos programok és élőzenei estek kerülnek megrendezésre. A környéken több izgalmas kirándulóhely indul vagy végződik, egy-egy hétvégi kiruccanásnak tökéletes végállomása lehet tehát a GastroGarden ősszel is.

Az éppen aktuális programokról a Garden Facebook-oldalán érdemes tájékozódni.