Szenzációs zenei felhozatalra számíthatunk a Balaton legnagyobb homokos strandján

A Siófok Plázson hétköznap is zajlik az élet. Csütörtöként a nyár legújabb bulisorozatával várnak, pénteken a Kowalsky meg a Vega koncertjét háromféle party követi, ahogy szombaton Ákos gigakoncertje után is több helyszínen zajlik majd a Lights Off Megaday. Sőt, még vasárnap sem maradtok programok nélkül!

Fotó: Plázs Siófok Official Facebook

A Szerelem csütörtökön Dr BRS rendel a Plázs Music teraszán, aki innentől minden héten ugyanebben az időpontban jelentkezik majd hiphop, R&B, reggaeton és magyar zenékből álló szérumával, egészen augusztus 18-ig. Pénteken a szeretet forradalmárjai, azaz a Kowalsky meg a Vega lépnek a Balaton nagyszínpadára, hogy mindenkit feltöltsenek pozitív dalaikkal és jól megtáncoltassák a közönséget a csillagos ég alatt.

A koncert után három helyszínen is folytatódik a buli: az Arénában Metzker Viktória T. Danny és Koósz Milán társaságában pörgeti a lemezeket, a Clubban ismét lecsapnak a techno polip csápjai Tamás Szabó és Dual Destress személyében, a teraszon pedig habparty veszi kezdetét.

Fotó: Plázs Siófok Official Facebook

Szombaton Ákos hozza el slágereit a Plázs nagyszínpadára, a látványos koncertshow után pedig a Lights Off Megaday érkezik Siófok tengerpartjára: Nonameleft, Steve Judge, Justme Daniel Nike, Delta Sigma, Elektra, Jackwell, KKevin, Purebeat, Stephanie, Strong R. és The Unicorns kapcsolják ránk a lámpát és csavarják fel a hangerőt. A múlt páratlan hangulatát pedig ezúttal is a Wannabe Beach idézi meg a Plázs Music teraszán.

Fotó: Plázs Siófok Official Facebook

A fesztiválhét levezetéséért a House Piknik dj-i felelnek majd vasárnap. Az ingyenes bulin Antique, B&E, Cordeiro és T:Maniak segédletével átmozgathatjátok magatokat a Balaton hangulatos partján.

A nyár további programjairól ide kattintva értesülhettek.

Számtalan más izgalmas program vár még rátok a Balaton partján idén júliusban: