Izgalmas nyári programokba futhatunk Budapest kedvenc találkozóhelyén, a város felett

A Westend Tetőkert egy különleges közösségi hely a városközpontban, ahová egész nyáron ellátogathatunk egy napindító jógára, egy kis délutáni sziesztára, átmozgatni magunkat a Westend Workout pályán, vagy épp lazulni a haverokkal.

Urban Ride – Biciklis és rolleres nap (2022. július 9.)

Izgalmas meglepetéseket tartogat a július a Westend Tetőkerten. Július 9-én rendezik meg az Urban Ride – Biciklis és rolleres napot, amelyen kerékpáros és rolleres élményekkel várják az érdeklődőket. Részt vehetünk e-rolleres vezetéstechnikai oktatáson, megnézhetjük Kempf Zozo BMX-bemutatóját, varrhatunk biciklistáskát a Medence Group workshopján, valamint újdonságokat is megtudhatunk a fenntartható közlekedésről. A nap fénypontja azonban mégis az lesz, amikor a kvízt kitöltők között gazdára talál egy e-roller!

Art & Design Market (2022. július 9-10.)

Július 9-10-én az Art & Design Market veszi birtokba az első emeleten található Tetőkertet, ahol hazai művészek minőségi portékái közül szemezgethetünk. Számos alkotó, divattervező, kézműves, ötvös és ékszerkészítő vonul fel, hogy megmutassa alkotásait, melyeket akár azonnal meg is vásárolhatunk a helyszínen. A vásárral egyidőben Csákvári Péter Tiny Wasteland miniatűrjelenet-fotóiból készült kiállítást is megnézhetjük.

Gin & Jazz Fesztivál (2022. július 14-17.)

Alig néhány nappal később, július 14. és 17. között igazi nagyvárosi életérzés vár a szabad ég alatt, hiszen koncertekkel, különleges ginekkel, workshopokkal, ginvacsorával, jó hangulattal és csodás naplementével jön a Gin & Jazz Fesztivál.

blank

Az eseménynaptár folyamatosan bővül, úgyhogy érdemes követni a Westend honlapját és a Westend Tetőkert Facebook-oldalát a legfrissebb információkért! A belépés minden programra ingyenes.

Értesülj a legfrissebb programokról, akciókról és hírekről a Westend Appban! Az alkalmazásban megtalálsz mindent, ami a bevásárlóközpont mindennapjaival, fejlesztéseivel és programjaival kapcsolatos, ráadásul rengeteg kedvezmény is vár rád, töltsd le ITT!