15 szuper sorozat, ami New York izgalmas világába repít

Számtalan sorozat játszódik New York kétarcú, mindig pezsgő világában. Ezek közül gyűjtöttünk össze nektek több mint egy tucatnyit. A Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal szándékosan maradt le listánkról, hisz ezeket senkinek nem kell bemutatni. 

Csajok – HBO GO

Az HBO saját gyártású sorozata néhány huszonéves New York-i lány megaláztatásait és ritka győzelmeit mutatja be.

legjobb New Yorkban játszódó sorozatok

És egyszer csak… – HBO GO

A Szex és New York új fejezetében Carrie, Miranda és Charlotte immár nem a harmincas éveikben próbálják megérteni az élet és a barátság bonyolultságát, hanem az ötvenes éveikben, amikor minden még a korábbinál is sokkal komplikáltabb.

Merész csajok – Netflix

Egy New York-i női magazinnál dolgozó három Y generációs nő a karrier, a románcok, a barátságok, valamint a nagyvárosi élet hálójában igyekszik rátalálni önmagára.

legjobb sorozatok New Yorkból

Modern szerelem – Amazon Prime

Egy valószínűtlen barátság. Találkozás egy régi kedvessel. Egy fordulóponthoz érő házasság. Egy randi, ami talán nem is randi. Egy konvencióktól eltérő, új család. Egyedi történetek a boldogságról és a szerelmi bánatról a New York Times kedvelt „Modern szerelem” rovatában megjelent olvasói történetek alapján.

sorozatok New York

A pletykafészek – HBO GO

Az előkészítőbe járó, kiváltságos manhattani tinik életébe egy jól értesült blogger, Pletykacica blogján keresztül pillanthatunk be, akinek célja, hogy felfedjen minden lehetséges botrányt népszerű szöveges üzenetein keresztül.

Love Life – HBO GO

Az antológia sorozat az első és az utolsó szerelem közötti utazásról szól. És azokról az emberekről, akikkel ennek során találkozunk, akik hatással vannak ránk, alakítanak, formálnak minket, mígnem örökre kikötünk valamelyikük mellett.

Sherlock és Watson – Hulu

Sherlock Holmes korábban londoni nyomozó volt, aki szerelme halála után az alkoholhoz és a droghoz fordult. Hamarosan bevonult az elvonóra, de jómódú apja félt attól, hogy megint a droghoz nyúl, ezért felfogadott mellé egy orvost, dr. Joan Watsont, hogy ellenőrizze a fiút. Később ő lesz Sherlock társa New York-i nyomozásaiban, ahol Sherlock tanácsadóként vesz részt.

A csodálatos Mrs. Maisel – Amazon Prime

A történet az ötvenes-hatvanas években játszódik, a főszereplő pedig egy háziasszony, aki felfedezi, hogy tehetséges a stand-up comedy műfajában, és elhatározza, hogy komikus karrierbe kezd.

Mad Men – Reklámőrültek – Amazon Prime

A Mad Men az ’60-as években játszódik, kezdetben a fiktív Sterling Cooper reklámügynökségben, New Yorkban a Madison Avenue-n. A történet központi szereplője Don Draper, a Sterling Cooper kreatív igazgatója.

Younger – Hulu

A váratlanul egyedülálló anyává váló Liza megpróbál visszatérni a munka világába, de rájön, hogy szinte lehetetlen alulról kezdeni az ő korában.

Utódlás – HBO GO

A Roy família történetén keresztül a hatalom, a politika és a család témáját járja körül a sorozat. A középpontban az egyik legnagyobb médiavállalattal rendelkező család utódlási kérdése áll, melyik gyermekére hagyja birodalmát Logan Roy.

Póz – Netflix

1987, New York. Az LGBTQ-bulik állandó vendége, Blanca saját házat alapít, és hamarosan befogad egy tehetséges táncost és egy divatmajom ügyfelébe szerelmes szexmunkást.

Végtelen matrjoska – Netflix

Nadia mindennap meghal, hogy aztán másnap újraélje 36. születésnapi buliját. Bizarr időhurokba került – és kénytelen saját halandóságával szembenézni.

Fülledt utcák – HBO GO

A sorozat az amerikai pornóipar felemelkedését meséli el az 1970-es, 80-as években. A pornó legalizálása után a New York-i Time Square lesz a műfaj egyik fellegvára, ahol a pénz mellett megjelenik a prostitúció, drog, AIDS és a maffia is.

Briliáns elmék – Netflix

A borotvaéles elmével rendelkező fiatalember egy dörzsölt ügyvédet lenyűgöz, aki alkalmazza, annak ellenére, hogy a fiú nem járt egyetemre és nincs meg a képesítése.