Újra kinyit a budapestiek kedvenc levesezője

A járványhelyzet kesztyűs kézzel bánt a vendéglátósokkal, akik sorra zárták be, majd nyitották ki üzleteiket, hogy aztán végül kiépítsenek egy házhozszállítási rendszert. Valami ilyesmi történt a Vámház körúti LEVES.-tal is.

A korgó gyomrú egyetemistákra és irodistákra építő LEVES. 2020 márciusában kényszerült először bezárni határozatlan időre, sok más vendéglátóhellyel egyetemben. Egy hónap alatt átálltak a kiszállításra, majd fél évvel később, tavaly novemberben úgy tűnt, újra levesfőzésbe foghatnak.

Csak pár hétig tartott az öröm, hiszen az újabb szigorítások következtében megint össze kellett csukni a Vámház körúti üzlet spalettáit. Ezúttal is fél évig tartott a csendes pihenő, 2021 márciusának elején vidáman jelentették be, újranyitnak. Egy hét után megint le kellett húzniuk a rolót, legközelebb szeptemberben jelentkeztek a LEVES.-os srácok:

ekkor már biztosra mondták, hamarosan tényleg kinyitnak, addig is új munkaerőt keresnek.

Az ominózus pillanat, amikor újranyit a LEVES. (és reméljük, nyitva is marad), december 13-án hétfőn jön el. A részletekről egyelőre nem tudni semmit, de ha a régi jó levesek és tejberizs nem változik, mi újra benézünk majd hozzájuk minden héten.