229 rászoruló gyermek karácsonyi kívánságát teljesíthetjük az InDaHouse Hungaryvel

Hét éve dolgozik hátrányos helyzetű gyermekek felzárkóztatásán az InDaHouse Hungary önkéntesekből álló csapata, akik idén 229 karácsonyi kívánság teljesítéséhez kérik az emberek segítségét.

Fotó: Németh Kriszti – Egy jó kép rólad

Az ország északkeleti részén, a 36 kis települést magába foglaló encsi járásban tevékenykedik az InDaHouse önkéntes szervezet, amely az oktatás eszközével igyekszik megadni a borsodi, főként roma származású gyermekek számára azt, ami sok más, az ország különböző területein, jobb körülmények között élő gyermek számára alapvetés: a választás lehetőségét.

Idén 229 borsodi gyermek kívánságának teljesítéséhez kérik az adományozók segítségét.

A gyerekek rajzokat készítettek a kívánságaikról, amelyek az önkéntesek leírásaival kiegészítve feltöltésre kerültek az InDaHouse Támogatók nyilvános Facebook-csoportba. Az adományozók itt tudják jelezni hozzászólás formájában, ha vállalják egy-egy ajándékcsomag összeállítását. Fontos azonban, hogy csak az kerülhet a csomagba, ami a leírásban szerepel, ekképpen biztosítva az ajándékok egységességét.

Emellett november 30-án, AdakozóKedden indul az InDaHouse közösségi finanszírozási kampánya, amelynek keretein belül pénzadományokat gyűjtenek a közös tanulással, játékkal töltött jövő évi hétvégék kiadásaira. Bővebb infót az indahousehungary.hu oldalon találtok.