Csütörtökön újranyit a főváros kedvenc pörköltözője, a Gettó Gulyás

A klasszikus magyar fogásairól híres Gettó Gulyás még tavaly márciusban kényszerült bezárni jól menő üzlethelyiségét a Wesselényi utcában, most viszont megújult étlappal nyitnak újra, a fővárosiak legnagyobb örömére.

A vendégeket a már jól ismert, hívogató belső tér várja, ahol a Gettó Gulyás korábbi séfjének, Jantner Tibor otthoni ízeket idéző ételeit fogyaszthatjuk el jóízzel, fesztelenül.

Habár az enteriőr nem, az étlap azért átesett egy kisebb átalakításon: a fókuszt továbbra is az ízletes pörköltökre helyezik, ugyanakkor több vegetáriánus étel is helyet kapott a kiadós, húsos fogások mellett.

Hétköznaponként betérhetünk hozzájuk egy napi menüre, ami három fogásból és egy pohár szörpből vagy borból tevődik össze, és 1890 forintért tehetjük magunkévá.

Az ebédidő elteltével az á la carte étlapra terelődik a figyelem, amelyen különleges napi ajánlatok mellett új és felújított receptek is felsorakoznak. Találunk rajta például erőlevest gyöngytyúkból töltött tésztával és roppanós zöldségekkel, tanyasi csirkepaprikást tojásos nokedlivel, csülökpörköltet szaftjában főtt Ratte burgonyával, valamint Gundel palacsinta kandírozott naranccsal.

Elérhetőség

1077 Budapest, Wesselényi utca 18.
fb/gettogulyas