5 natúrkozmetikai márka a tökéletes nyári bőr- és hajápolásért

Bőr- és hajápolási szempontból minden évszak más és más kihívás elé állít bennünket, nyáron például kiemelt figyelmet kell fordítani a hidratálásra és a megfelelő fényvédelemre. A következő natúrkozmetikai márkaválogatás segít megoldást találni minden felmerülő problémádra!

Origi

Bőr- és bolygóbarát termékeivel belopta magát a szívünkbe az Origi. A magyar márka aktívan kiveszi részét a zero waste mozgalomból, és széles termékkínálattal bizonyítja, hogy a natúrkozmetikumok között a család minden tagja megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. A 100%-ban organikus alapanyagokból készülő krémek, arcpermetek, szérumok, peelingek, BB krémek, pakolások és szappanok gondoskodnak a jól megérdemelt kényeztetésről, ráadásul megvásárlásukkal tudatos döntést hozol, ugyanis az üressé vált tárolókat visszaveszik. A saját receptúra alapján készülő termékek elérhetőek a márka loft hangulatú székesfehérvári mintaboltjában és online, de megtapasztalhatod áldásos hatásukat professzionális környezetben, az Origi saját kozmetikájában is.

8000 Székesfehérvár, Hadiárva utca 4.

NaturPolc

A 2014-ben útjára indult NaturPolc igazi szerelemprojekt, ami a vásárlás élményénél jóval többet nyújt. Egyrészt, a natúrkozmetikumok kedvelői megfizethető áron juthatnak magas hatóanyag tartalmú, szívvel-lélekkel készült termékekhez. Másrészt, természetgyógyász-fitoterapeuta által gondosan összeválogatott alapanyagokból válogathatnak a webáruházban, ahonnan üres tégelyeket is be lehet szerezni. A késztermékek között kizárólag természetes, káros anyagoktól mentes kozmetikumokat találni, és ha kedvet kapnál az elkészítésükhöz, nem kell segítség nélkül belevágnod. Vegyél részt a NaturPolc krémkészítő, szappanfőző, sampon, és tusfürdőkészítő tanfolyamain, amelyek alkalmával szakemberektől tanulhatod el a natúrkozmetikum-gyártás fortélyait!

 

BLADE

Az igényes férfiakat célozza meg kézműves termékeivel a BLADE nevű, magyar prémium natúrkozmetikai márka. A modern elvárásoknak minden szempontból megfelelő, minőségi szakáll, bajusz, valamint haj- és bőrápoló kozmetikumokat a férfiak speciális igényeire szabva fejlesztették ki, kizárólag kímélő, bőrbarát, természetes alapanyagokból.  A termékek kiválóan tisztítanak és gondosan ápolnak, mindezt ártalmas hozzávalók és bőrirritáló anyagok nélkül. A tudatos, egészséges életmódnak ma már a természetes testápolás is elengedhetetlen része, ezért a BLADE méreganyagoktól mentes, finom illatú kozmetikumait nemcsak azoknak a férfiaknak ajánlják, akik valamilyen bőrproblémával küzdenek, hanem azoknak is, akik fontosnak tartják az ápolt megjelenést.

blank

PomPom Natúrkozmetikum

Jó minőségű natúrkozmetikumokhoz szerencsére nem csak rendelés útján lehet hozzájutni. Ott van például a PomPom, amelynek zömében vegán készítményei megtalálhatók a nagyobb drogériák polcain is. Az állatkísérleteket elutasító márka megálmodója magasra teszi a mércét: a megbízható forrásból származó, természetes összetevők, valamint az innovatív natúrkozmetikai fejlesztések alkalmazása náluk kéz a kézben jár. A könnyed arctisztítókat, szérumokat, arczseléket, hidratálókrémeket, szappanokat, testápolókat, fényvédős BB krémeket, bőrradírokat, illetve mimikai ráncokat kisimító arcápolókat a fejlesztői csapat szakemberei saját bőrükön teszik próbára. Ha nagy rajongója vagy a magyar természetes kozmetikumoknak, adj egy esélyt a PomPomnak is!

blank

Dora Natura

A hazai natúrkozmetikai márkák egy igazán különleges képviselője, a Dora Natura a család minden tagjának kínál alternatívát a természetes bőr- és hajápolás területén. Kínálatában ugyanúgy megtalálhatók a bababőrnek kedves természetes krémek, fürdetők és testápolók, ahogy a női szépségápolást tégelybe záró natúr hajregeneráló és hajhidratáló készítmények, selymes bőrbalzsamok és természetes szappanok, valamint az egészség és szépség belső őrei, az étrendkiegészítők is. A szépségápolás mellett bőr- és környezetkímélő mosószerekkel képviselik a modern technológiát és a természetesség melletti elköteleződést. Termékeiket közelebbről megismerni rendelés útján a webshopjukból, személyesen a Szarka utcai üzletükben, illetve a kiemelt dm üzletekben lehetséges.

1056 Budapest, Szarka u. 6.

blank