7 inspiráló sorozat nőkről, ha kezdenéd elveszíteni a hitet önmagadban

Hét sorozat nőkről, akik megküzdenek a legnehezebb magánéleti és munkahelyi kihívásokkal is és hosszú útjuk során megvalósítják önmagukat. A mai nehéz időkben jól jöhet egy ilyen lelki löket mindenkinek.

A másik út (Unorthodox)

A brooklyni hászid zsidó nő az elrendezett házasság elől Berlinbe menekül, ahol egy csapat zenész befogadja. A múltja azonban utána nyúl. (Netflix)

Inspiráló sorozatok nőkről: A másik út

The Morning Show

A sorozat betintést enged azoknak az életébe, akik Amerikának segítenek ébredezni, feltárva a kihívásokat, amelyekkel a stáb nap mint nap szembenéz. (AppleTV+)

A vezércsel (The Queen’s Gambit)

Az 1950-es években egy árvaházban élő kislány elképesztő sakktehetségről tesz tanúbizonyságot. Ám a siker felé vezető úton egy rejtélyes függőséggel is meg kell küzdenie. (Netflix)

Sorozatok az önmegvalósításról: A vezércsel

Love Life

Az antológia sorozat az első és az utolsó szerelem közötti utazásról szól. És azokról az emberekről, akikkel ennek során találkozunk, akik hatással vannak ránk, alakítanak, formálnak minket, mígnem örökre kikötünk valamelyikük mellett. (HBO GO)

Sorozatok az önmegvalósításról: Love life

Anne, E-vel a végén! (Anne with an E)

Egy bátor, szenvedélyekkel teli árva meglepő helyen lel otthonra: egy vénkisasszonynál és halk szavú agglegény testvérénél. Az Anne otthonra talál regény adaptációja. (Netflix)

Ispiráló sorozatok nőkről nőknek

Girlboss

A lázadó és különc Sophia küzd az online üzlet létrehozásával, és megtanulja, hogyan lehet főnök. A komédia a bestseller könyv alapján készült.(Netflix)

Ispiráló sorozatok nőkről nőknek

Dolgozó anyák (Workin’ Moms)

A szülési szabadságnak vége. A négy anyuka visszatér a munka világába. Gyereknevelés, harc a főnökkel, szerelem és a mindennapok napjaink Torontójában. (Netflix)

Inspiáló sorozatok anyákról: Dolgozó anyák

Ha csak egy estéd van a feltöltődésre, sorozat helyett válassz egy inspiráló filmet: