Mentsük meg a Bem Mozit!

Már idejét sem tudjuk, pontosan mikor zártak be a mozik az országban, de az egész biztos, hogy legalább fél éve senki nem nyammoghatott a popcornján a hatalmas vetítővásznak előtt. A járványügyi korlátozások nehéz helyzetbe hozták többek között a szívünk csücske Bem Mozit is.

A Margit körút kultikus mozijának üzemeltetői végső elkeseredésükben a nézőikhez, legfőbb támogatóikhoz fordultak: arra kérnek mindenkit, aki szeret a Bem Moziba járni, hogy támogassák őket valamekkora pénzadománnyal, hogy ki tudjanak nyitni a korlátozások feloldása után.

Mi nagyon szeretnénk továbbra is a kedvenc mozitok lenni, megkongatni a filmkezdetet jelző gongot, remek cseh söröket csapolni, na meg hideg fröccsöket tölteni a poharatokba.

– írják a közleményükben.

Azokra is gondoltak, akik a pénzadománynál eggyel személyesebb támogatást nyújtanának. Két támogatói csomag közül válogathatunk, amelyek elhoznak egy kicsiny darabkát a Bem Mozi-életérzésből. Segítségünk jeléül vásárolhatunk egy 5 tételes borcsomagot a Hollósy Pince jóvoltából vagy egy 6 filmes mozibérletet, jobb időkre.

A teljes közlemény és a bankszámlaszám, amelyre várják a támogatásokat, ITT elérhető.