Love is in the air: 5 hangulatos online program a 2021-es Valentin-napra

Szerelmetes hangulatok és románcos pillanatok járják majd át a hét utolsó napját: vasárnap, február 14-én francia sanzonokkal, Valentin-napi impróshow-val és szívhez szóló irodalmi gondolatokkal teremthetünk otthonunkban meghitt hangulatot. 2021-ben talán így lehet kihozni a maximumot a szerelemesek ünnepéből. 

Csajkovszkij legszerelmesebb szerelmesdala: Rómeó és Júlia nyitányfantázia

Vasárnap, este 6 órától online csatlakozhatunk az Óbudai Danubia Zenekar előadásához, mely egyben a Szól a pálca sorozatuk második epizódja is lesz: Shakespeare örök érvényű szerelmes történetének Csajkovszkij által megzenésített dallamait élvezhetjük, Hámori Máté karmester rövid kulisszatitkaival megspékelve. Az élő, ingyenes előadást az utazenehez.hu oldalon követhetjük.

Valentin-nap 2021 online programok
Fotó: Óbudai Danubia Zenekar

Bohemian Betyars: Valentine’s Day Speciál

A Bohemian Betyars úgy döntött kicsit megtöri a szokatlanul hosszúra nyúlt csendet és a Valentin-napunkat egy YouTube Live kívánságkosár keretében aranyozzák be. Február 14-én 17:30-tól kezdődik a mulatság, a streamhez szükséges linket fél órával a kezdés előtt teszik közzé. Ha élőben játszanátok szív küldi szívnek játékot, érdemes lesz vasárnap bekapcsolódni az ingyenes, élő YouTube műsorba.

BOGGIE // Valentin Napi Sanzonest

Mi lehetne autentikusabb, mint mesés dallamokra összebújni, eredeti francia sanzonokat dúdolva hangolódni és nappalit körbetáncolni a szerelmesek napján? Február 14-én este 7 órától Boggie dallamai adják a lassúzós talpalávalót, előadásában saját szerzeményeket és rég elfeledett örökzöldeket hallhatunk új köntösben, az énekesnő tolmácsolásában és Antal Gábor jazz-zongorista kíséretében. Az előadásra az eSzínház oldalán lehet jegyet váltani.

Valentin-nap 2021 online programok

Momentán Társulat: Rendezők Viadala Online – Valentin-napi különkiadás

Vasárnap este 8 órától a Momentán Társulattól megszokott magas színvonalú interaktív impróshowba kapcsolódhatunk be, online streamjükön keresztül. A társulat tagjai filmrendezők bőrébe bújva, a közönségre pedig a producer szerepét osztva improvizálnak jobbnál jobb filmötleteket, melyeket újabb és újabb körökben a közönséggel szavaztatnak meg. Az előadás nézői közt meglepetéssorsolással különleges páros élményt is lehetőségünk lesz nyerni, vétek lenne tehát kihagyni. Jegyeket a tixa oldalán lehet vásárolni.

Valentin-nap 2021 programok online

Irodalmi Valentin-napi élmény – Nyári Krisztián online előadása

Nyáry Krisztián, az Írjál és szeressél és az Életemnél is jobban című kötetei alapján írók és költők szerelmes leveleiből szemezget, Valentin-napi irodalmi ajándék gyanánt. Február 13-a, este 6 órától egészen 15-én éjfélig lesz elérhető a videó, melyet a szervező, az Óbudai Platán Könyvtár oldalán lehet megtekinteni.