Speciális étrend-válogatás: 3 opció, ha nem csak az íz számít

Az ételintoleranciával küzdők és a diétás ételeket fogyasztók nem térhetnek be akármelyik étterembe, ami az útjukba kerül. Számukra egy speciális diéta nem a trendkövetésről szól, hanem a mindennapok kötelező része, hiszen a nem megfelelő ételek elfogyasztása akár súlyos egészségügyi problémákat is okozhat. Válogatásunkban olyan opciókat ajánlunk, amelyek őket célozzák meg, és mindenkit, aki életmódját tekintve tudatosságra törekszik.

Attaboy StrEAT Food Bistro

Az Attaboy kínálata sokkal több, mint egy átlagos burgerezőé. Egy olyan hely, ahova bátran elhozhatod a teljes baráti körödet, hiszen az ínycsiklandozó hagyományos kínálat mellett kapható vegán, tejmentes és szénhidrátcsökkentett opció is. Így mindenki megtalálja a hozzá illő variációt!

A Síp utca 4. alatt, a Zsinagógától nem messze elhelyezkedő egység étlapja tavaly bővült a gluténmentes alapanyagokból készült bucikkal és pizzatésztákkal. Azon vendégeik, akik számára a bevitt kalória és szénhidrát mértéke kiemelten fontos, biztosan elégedettek lesznek, hiszen a tészta összsúlyától függően akár 60%-kal alacsonyabb kalória és szénhidráttartalommal számolhatnak.

1075 Budapest, Síp utca 4.

KATA

A hangulatos KATA a válasz mindazok imáira, akik egy 100%-ban glutén- és laktózmentes ételeket kínáló gasztronómiai szentély után vágyakoztak. A barátságos belvárosi étterem célja, hogy megmutassa vendégeinek, a helyi beszállítóktól szerzett minőségi, szezonális alapanyagokra alapozva is lehet változatos fogásokat készíteni. Finomabbnál finomabb ételeiket modern konyhaművészeti trükkökkel teszik különlegessé. A laza bisztró hangulathoz remekül passzol a szürke árnyalatai és világos fafelületek által meghatározott színvilág, a kényelmes székeket látva pedig nehéz nem odaképzelni magunkat az asztalukhoz, előttünk egy szemet gyönyörködtető ételkreációval. A látvány mellett az íz is lehengerlő élmény lesz! Rendelj bármit, csak jól járhatsz.

1065 Budapest, Hajós utca 27.

MINDENMENTES FOOD

Minden étel információ a szervezet számára, amely hatással van a génekre, a hormonháztartásra és az anyagcserére. Ezért kulcsfontosságú, hogy pozitív vagy negatív információkat juttatunk-e a testünkbe. Szerencsére a MINDENMENTES FOOD nagy segítségünkre lehet!

Az elmúlt 10-15 évben jelentősen megemelkedett a különböző egészségi problémákban szenvedők száma. Ennek többek közt oka lehet: a táplálékkal bevitt számos allergén (glutén, tej, tojás, magvak, élesztő, szója, tartósítószer), valamilyen anyagcserezavar okozta betegség (inzulinrezisztencia, cukorbetegség, daganatos betegségek), vagy különféle emésztéssel kapcsolatos zavar (puffadás, diszkomfort érzése, viszketés, kiütések, hasmenés, ekcéma, számos bélbetegség, nem megfelelő bélflóra). Számos táplálkozástudományi kutatás alátámasztja, hogy az említett problémák a megfelelő táplálkozással kezelhetők, tünetmentessé tehetők; hála a MINDENMENTES FOOD-tól rendelt ételeknek, neked is menni fog, mint a karikacsapás!

blank

Kinek ajánljuk? Mindenkinek, aki tudatos, egészséges táplálkozásra törekszik, esetleg emésztési problémákkal küzd, ételintoleranciával él, orvos által még nem diagnosztizált, allergiás jellegű tüneteket tapasztal, egészségesen szeretne fogyni, sportol, szeretne áttérni az evolúciós szemléletű táplálkozásra, vagy túl elfoglalt ahhoz, hogy napi 2-3 órát az egész napos étrendje biztosításához szükséges alapanyagok beszerzésével, előkészítésével és megfőzésével töltse.

A MINDENMENTES FOOD kiemelt figyelmet fordít arra, hogy ételei szénhidráttartalma alacsony legyen. Mivel a gyorsan felszívódó szénhidrátok pontosan olyan károsak, mint az allergén anyagok, ezért a tőlük megrendelhető ételek elkészítésekor ezt a tényt is figyelembe veszik. A termékek forgalmazásának megkezdését egyébként egy 1,5 éves tesztidőszak előzi meg, melynek során gondosan kiszámolják és beállítják az ételek megfelelő kalória-, ásványianyag-, vitamin és nyomelemtartalmát. Ne mondj le a finom ízekről, próbáld ki a MINDENMENTES FOOD ízlelőbimbót gyönyörködtető ételeit, amelyeket otthonodban, vagy akár a munkahelyeden is elfogyaszthatsz!

www.mindenmentesfood.hu