Az ország legjobb kutyabarát szállásait, vendéglátóhelyeit keresed? A Kutyabarát.hu-n megtalálod!

A Kutyabarát.hu 2012-ben indult, az első hazai kutyabarát helyeket közvetítő és népszerűsítő platformként, mely azóta is a legnagyobb és legszerteágazóbb kutyabarát adatbázist tudhatja magáénak.

Az indulást követően a csapat felkutatta a köztudottan kutyabarát helyeket az országban. Bár kezdetben az adatbáis csupán 30 helyet tartalmazott, aktív mműködésüknek köszönhetően egyre több ajánlás érkezett. Jelenleg így több mint 700 kutyabarát hely és közel 100 kutyás szolgáltató található meg a weboldalon.

Akár egy hosszú hétvégét szeretnél eltölteni valahol, akár egy vacsorát, kávét elfogyasztani kutyád társaságában, vagy sportolni szeretnél, egy gyors bevásárlást intézni, nézz szét a www.kutyabarat.hu-n! A térképes keresővel ráadásul már célzottan, kategóriánként tudsz rákeresni a kutyabarát szolgáltatókra.

Mindemellett Facebook és Instagram oldalt is üzemeltet a társaság, melyeken folyamatosan olvashatsz kutyabarát helyajánlókat, így elsőkézből értesülhetsz egy új kutyabarát étterem vagy szállás megnyitásáról, vagy akár arról, hogy melyik a legtrendibb kutyabarát bár a városban.

A Kutyabarát.hu munkatársai különösen büszkék arra, hogy a kutyabarát szállások és vendéglátóhelyek mellett, a kutyabarát munkahely fogalmát is elsőként népszerűsítették az országban, és folyamatosan jelentkeznek náluk újabb és újabb kutyabarát irodák, közösségi házak és üzletek, hirdetve az „Együtt mindenhová!” szlogent.

Kutyabarát kalandozásokra fel!