Pár hónapon belül érkezik a The Boys 2. évada

Ha még nem ismernéd, a képregényen alapuló amerikai sorozat egy olyan világban játszódik, amelyben bőven akad szuper képességgel rendelkező ember. Az elit, héttagú csapatba viszont csak a legjobbak kerülhetnek be, nem számítva arra, hogy ami rájuk vár, arra közel sincsenek felkészülve. 

Az ünnepelt szuperhősök valójában trükkös marketingfogásokkal keresik a kenyerüket, ráadásul korruptak, és pénzért mindenre hajlandóak, így az erkölcstelen tettektől sem riadnak vissza. Az első évad izgalmasan, számos megválaszolatlan kérdéssel ért véget, ami miatt alig bírjuk kivárni, hogy képernyőre kerüljön a folytatás.

Hivatalos dátumot ugyan még nem tudunk, a Billy Butchert játszó Karl Urban korábban nyilvánosságra hozta, hogy az év közepe felé már megtalálható lesz az Amazon Prime videótárában a websorozat, amelynek sikere egyébként a készítők minden várakozását felülmúlta.

Mit tudunk a második évadról?

A forgatást 2019 nyarán Torontóban kezdték meg, az első trailer így már december elején elkészülhetett. A főszereplők (Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Tomer Kapon, Erin Moriarty, Chace Crawford, Nathan Mitchell, Antony Starr) körében nincs nagy változás, néhány új arc viszont feltűnik majd. Csatlakozik például Patton Oswalt (Veronica Mars, Will és Grace) és Aya Cash (A Wall Street farkasa, Modern család), valamint egy négylábú is. Fun fact: a színész/író Seth Rogen a sorozat egyik készítője.

Itt a trailer!