Az ausztráliai katasztrófák áldozatait támogatja a LUSH új terméke

Hazánkban január 29-étől kapható extra limitált számban a LUSH legújabb terméke, az All The Wild Things szappan. 

A termék eladásából származó bevétel a Bush Animal Fund nevű alapba kerül, mely a vadon élő állatokat és természetes élőhelyeiket védő szervezetek támogatására jött létre.

“A Lush az egész világon felhívta a vásárlói és dolgozó figyelmét az Ausztráliában zajló tragédiára. El sem tudjuk képzelni, milyen szörnyű látvány tárul azon önkéntesek szeme elé, akik a bozóttüzeket túlélő állatok megmentésén fáradoznak. Eddig körülbelül egymilliárd állat pusztult el a tűzben. Az önkéntes állatmentők munkájának elismeréseképp  a vállalat azonnal elindítja egy exkluzív szappan forgalmazását, mely az All The Wild Things nevet viseli. A termék eladásából származó bevételt az állatmentő csoportok támogatására fordítjuk, akik elsősegélyt nyújtanak és a természetes élőhelyek helyreállításán fáradoznak.” – fogalmaz Hilary Jones, a LUSH etikus kereskedelmi igazgatója.

Az All The Wild Things szappan a Lush népszerű, Outback Mate nevű termékének limitált kiadású változata. Eukaliptuszt és citromfüvet tartalmaz.

A Bush Animal Fund lehetővé teszi, hogy a feltételeknek megfelelő állatmentő és élőhely-helyreállítással foglalkozó szervezetek támogatásáért folyamodjanak hozzá vészhelyzet esetén, de hosszú távon állatmentő és rehabilitációs projekteket is támogat. Vásárolj egy szappant Te is és támogasd a szervezetet!