A Pálmaházban teljesülhetnek az újévi fogadalmak

Megígérted magadnak, hogy 2020-ban nagyobb figyelmet fordítasz a mentális egészségedre? Decemberben felfedeztünk egy szuper helyet, ahol teljesítheted a fogadalmad!

Egész évben fontos, hogy odafigyelj az egészségedre, kezdésként érdemes már az év elején időt szakítanod a minőségi feltöltődésre. Az ilyenkor indokolt kikapcsolódás mindenki számára mást jelent; van, aki a barátai társaságában töltött időt, van, aki a pattogatott kukoricával bekuckózós filmnézést érti alatta. Természetesen léteznek kényeztető opciók is, amelyek segíthetnek, hogy mentálisan és fizikailag is topon légy; itt van például a Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda 2. emeletén található, üvegtetős relaxációs oázis, amit neked találtak ki!

Pálmaház
Fotó: Németh Kriszti

Egy nap a gyógyfürdőben

Nem vényre kapható, mégis eszméletlenül hatásos gyógymódot keresel testnek és léleknek? Már a gondolat is pihentető, hogy Budapest egyik legszebb fürdőjében áztatod magad? Irány a Széchenyi Gyógyfürdő és a Pálmaház, mert a kettő együtt az igazi!

Cseréld fürdőruhára a hétköznapi szetted, hagyd magad mögött a belváros nyüzsgését, és engedd, hogy a vízben relaxálva elszálljanak a negatív gondolataid. A gyógyfürdőn belül az elvonulásra is van lehetőség, méghozzá a Pálmaházban, ahol a többi fürdőzőtől távol a béke szigetére lelhetsz. A meleg vízben ellazult izmaidat manuálterápiában jártas szakemberekre bízhatod, így maximalizálva a víz gyógyító hatását. Az aromaterápiás szobát szintén nem érdemes kihagyni, mert a nagy tisztaságú illóolajok belélegezve és a bőrön át felszívódva is tisztító, gyógyító hatással lesznek rád.

Fürdőélmény újratöltve!

A kényeztetésnek még közel sincs vége, mivel órákon át élvezheted a Pálmaház különleges légkörét a növényekkel teli térben. Ha kedved tartja, a függőágyban vagy az egyik kényelmes kanapén heverészve töltheted a napot. A garantált feltöltődéshez egy csésze gyógytea, kristálytiszta forrásvíz, és friss gyümölcsök is hozzájárulnak, amelyeket korlátlanul fogyaszthatsz. A hely atmoszférája hihetetlenül megnyugtató, ráadásul a tömegtől távol, papucsban és köntösben lazítani a város egyik legszebb helyén nem mindennapi lehetőség. Sokkal több, mint amit egy egyszerű fürdőbelépő adhat.

A Pálmaház nem csak a turisták számára bakancslistás hely, hiszen a helyiek is legalább annyira megérdemlik, hogy ilyen különleges környezetben pihenjenek, mint a hazánkba látogató külföldiek. Ha arra jársz, hozd ki a maximumot az ott töltött időből; hogy az élmény teljes legyen, válts fürdőjeggyel kombinált belépőt a Pálmaházba! Néhány stresszmentes óra után érezhetően jobb lesz a hangulatod, arról nem is beszélve, hogy végre azt mondhatod: nem csak fogadalom marad, hogy jobban odafigyelsz magadra.

A szolgáltatásokról itt találsz bővebb leírást!

Fotók: Egy jó kép rólad