Megkezdődhetett a Stranger Things 4. évadának forgatása, méghozzá Litvániában

Több internetes forrás is azt állítja, hogy javában forognak a kamerák abban a litván börtönben, ahol a Csernobil készítői is forgattak. A rajongók ebből arra következtetnek, hogy (SPOILER következik) egy halottnak hitt karakter mégsem köszön el a sci-fitől. 

A Hoppert játszó David Harbour a múlt év végén még sejtelmesen azt nyilatkozta, ő maga sem tudja biztosan, milyen jövőt szánnak a karakterének, és izgatottan várja, hogy minden részlet kiderüljön. Ha akkor még valóban nagy volt a titkolózás, és tényleg nem volt birtokában az információnak, mostanra már biztosan képbe került, és ha a találgatások valósnak bizonyulnak, Litvániában forgat a Netflix stábjával.

Stranger Things 4. évad

Spekulációk szerint a litván helyszínt orosz börtönnek fogják beállítani a filmben, az pedig, mint tudjuk, a sorozat 3. évadának záróepizódjában is feltűnt, mégpedig egy amerikai fogollyal, aki akár Hopper is lehetne… Egyébként úgy tudni, Európa más országában nem terveznek jeleneteket felvenni, és amint befejeződtek a munkálatok Litvániában, rögtön visszatérnek Atlantába, ahol a munka legnagyobb része fog zajlani.