Élvezd a kényeztető habokat – a LUSH illatos habfürdőivel

Tudtad, hogy január 8-a világszerte a habfürdők hivatalos napja? A hideg mellett ez talán még egy ok arra, hogy ma kádfürdőzz egyet!

Idén télen hóban vagy habokban fürdenél inkább? Ha inkább a melegre szavaznál, ragadd meg a többféle illatos és színes LUSH habfürdő egyikét, morzsold bele egy kád forró vízbe és merülj el a kényeztető buborékfelhőben.

Unicorn Horn habfürdő

Elbűvölően rózsaszín fürdővíz, tele megnyugtató levendulával és káprázatos csillámmal – pont, mint a LUSH titkos szigetének partjai, ahol az egyszarvúak fürdenek. (De nyugi, egyetlen igazi unikornis sem sérült meg a termék készítése során.)

Brightside habfürdő

Ha az élet mócsingján rágódsz, ne morgolódj, csak fütyöréssz! Pattanj be a fürdőkádba egy mókás habfürdővel: a szicíliai mandarin, a bergamott és a mandarin illóolaj segít, hogy mindig az élet napos oldalát nézd! A rikítóan élénk színek pompás narancsos fürdővizet kevernek, a napos citrusillat pedig garantáltan vidám és friss hangulatba hoz.

A French Kiss habfürdő

Halmozd el a bőröd a rozmaringos-levendulás habfürdő lágyan gyógyító csókjaival. Olvadj el a Dél-Franciaország levendulás és rozmaringos aromáival illatosított, paradicsomi fürdővízben. Dőlj hátra és hagyd, hogy a gondjaid kipukkadjanak, akár a buborékok, miközben extra szűz kókuszolaj simogatja a bőröd.

Milky Bath habfürdő

Nem érdemes belesírni a kiömlött tejbe – inkább fürödj benne! Ez a helyes kis tejesüveg alakú habfürdő tele van töltve jókedvre derítő narancsolajjal és zsírszegény tejjel, hogy egy jó adag boldogsággal kényeztethesse a bőröd. A palack kupakja kakaóvajból készült, így ez is hozzátesz egy kicsit az extra bőrpuhító hatáshoz. Egyszerűen csak morzsold el a megeresztett csap alatt, és a fürdő máris megtelik dús habokkal.

Sunnyside habfürdő

Lépj az élet napos oldalára, fürödj tiszta aranyban! A hangulatjavító habfürdő tündöklő, csillámló aranytóvá varázsolja a fürdővized, miközben derűs aromát áraszt a fürdőszobában. A fürdőzést követő ragyogó jókedvedet az édes vadnarancs, a citrom és a mandarin illóolaj élénkítő, az egész napodat gazdagító hatásának köszönheted.

Karma habfürdő

Dobd fel magad a narancs és pacsuliolaj védjegyszerű keverékét tartalmazó habfürdővel. Az édesnarancsolaj felfrissít, a citromfűolaj bizserget. A lavandin a levendula közeli rokona, nyugtató hatásuk megegyezik. A fenyőolaj friss, zöldes jegyet ad az illathoz, az elemiolaj, amit hagyományosan a tömjén készítéséhez használnak, pedig mélységgel és frissességgel gazdagítja az aromát.