Avril Lavigne megközelíti Magyarországot

A kanadai énekesnő nemrég visszatért, és tegnap este bejelentette, világkörüli turnéra indul, aminek februárban megjelent lemeze után a Head Above Water címet adta.

Weboldalán Budapest egyelőre nem szerepel a turné állomásai között, 2020. március 20-án viszont fellép Bécsben. Egyelőre úgy tűnik, március 16-án Milánóban lép először színpadra a kontinensen, és április 2-án Manchesterben zárja az idáig 12 állomásos koncertkörutat. DE!

Avril Lavigne
Facebook (Avril Lavigne)

A fellépések dátumát jobban megnézve nekünk úgy tűnik, bővülhet még az európai koncertek listája, és reméljük, hogy Budapest is bekerül az énekesnő naptárába. Március 23. és 26. között például beleférhet egy extra koncert, és tekintve, hogy jelenleg a Budapest Arénában nem foglaltak ezek az időpontok, technikai akadály nincs.

A bécsi fellépés előtt, március 21-én szintén akad egy pihenőnap, viszont akkor a Vad Fruttik koncertje miatt az arénát már biztosan nem tudnák megszerezni. Mit gondolsz, lehetséges, hogy hozzánk is ellátogat? Ha biztosan nem akarsz lemaradni Avril fellépéséről, kövesd az énekesnő Facebook-oldalát! Az európai koncertek listáját itt találod!