Miért mondta le Martin Garrix a fellépéseit?

Augusztus 9-én, pénteken este a Sziget fesztiválon esedékes a holland DJ fellépése, és mivel már makkegészséges, nem kell attól tartanunk, hogy az utolsó pillanatban bejelentik, mégsem áll a keverőpult mögé.

A 23 éves Garrix a közelmúltban súlyos bokasérülést szenvedett egy Las Vegas-i fellépésén, és azt követően 4 heti kényszerpihenőt írt elő neki az orvosa, ami miatt rengeteg szereplést le kellett mondania. Szerencsére ez az idő elégnek bizonyult a felépülésre, és a fiatal tehetség idén újra hatalmas bulit kerekíthet a Sziget színpadán.

Karrierje legfontosabb mérföldkövei 5 mondatban

2012-ben bukkant fel az elektronikus zene színterén, és még ugyanebben az évben leszerződtette a Spinnin Records. Az áttörést az Animals c. szám hozta meg egy évvel később, innentől megállíthatatlanul ível felfelé Garrix karrierje. STMPD Records néven 2016-ban saját lemezkiadót alapított, akkoriban már a világ legjobb 3 DJ-je között emlegették a nevét. Dolgozott már Usherrel, és Bebe Rexával is készült közös száma. Előkelő helyet foglal el a Billboard Hot 100-as listáján.

Kiemelt kép: Web Summit (Flickr)