Együtt a gyerekekért – Budapest Park x UNICEF koncert

Június 16-án a Live Aid mintájára több-előadós nagykoncertet rendez az UNICEF Magyarország és a Budapest Park. A belépők teljes összege a súlyosan hátrányos helyzetű gyermekeket támogatja.

Az eseményen számos híres magyar előadó fellép: a Blahalouisiana, a Bagossy Brothers Company, Caramel, a Lóci Játszik, a Magna Cum Laude, a Parno Graszt, a Punanny Massif, és a Supernem. A zenekarok legismertebb számaikat játsszák majd. Minden megváltott belépő a hátrányos helyzetű gyerekekért dolgozó UNICEF munkáját támogatja.

Minden együttes, előadó az első szóra az ügy mellé állt és a fellépési díjáról lemondva vállalta, hogy a zsúfolt nyári programja ellenére is a gyerekekért zenéljen. Köszönjük nekik az elhivatottságukat. Fontos lehetőség ez az UNICEF Magyarország számára, hogy bemutassa hazai és globális programjait, amelyek egytől egyig azt a célt szolgálják, hogy minden gyerek egészséges, biztonságos, boldog gyerekkort élhessen meg

– mondta Mészáros Antónia, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatója.

Úgy gondoljuk, hogy a nehéz sorsú gyermekek támogatása mindennél fontosabb. Ezért szeretnénk minden tudásunkkal hozzájárulni, hogy ez a Live Aid inspirálta rendezvény felhívja a figyelmet erre a problémára, illetve ráerősítsen arra, hogy mindnyájunk kötelessége segíteni az elesetteken nem csak Magyarországon, de a világ bármely pontján.

— tette hozzá Pálffy András, a Budapest Park alapítója.

Csatlakozz te is,  és a zenészekkel együtt támogass egy nehéz sorsú kisgyereket! A jegyek már elővételben ITT kaphatók.