Szuper nyereményjátékra bukkantunk! Akár kétszemélyes wellness hétvégét is nyerhetsz

Egy csoki áráért nyerhetsz fesztiválbelépőt, iPhone XR-t, kétszemélyes wellness hétvégét, sőt akár egy FIAT 500-at is! Mindössze annyi a dolgod, hogy feltöltöd a Moments szelet csomagolásába rejtett kódot!

Fesztiváloznál nyáron a haverokkal? Vagy lecserélnéd a régi, megunt telefonodat egy menő IPhone XR-re? Vagy elmennél a pároddal egy kényeztető wellness hétvégére a minden igényt kielégítő Avalon Resort & Spa-ba? Vagy talán egy vagány, olasz FIAT 500-as boldog tulajdonosa akarsz lenni?

Most mindez valóra válhat! És hogyan? Keresd a tavaszi promóciós (piros FIAT 500 autós) csomagolású Moments szeleteket és nézd meg milyen kódot rejt a csomagolás belseje. Regisztrálj és töltsd fel ezt a kódot a www.momentsostya.hu weboldalra és ha szerencséd van, máris tiéd a menő ajándékok egyike!

Érdemes játszani, mert naponta megnyerheted a választásod szerinti nyári fesztiváljegyet, hetente tiéd lehet egy menő iPhone XR 64GB-os mobiltelefon, havonta pedig egy kényeztető wellness hétvégére utazhatsz el a pároddal!

És ha nem sikerült nyerned? Ne csüggedj, mert a játék végén még mindig van rá esély, hogy megnyerd a fődíjat, egy FIAT 500-as személyautót!

A promóció időtartama: 2019.03.18 – 06.16.

Részletek, kódfeltöltés: www.momentsostya.hu