Házhoz jön a kedvenc ételed!

Virágzik a házhozszállítási biznisz; kedvenc ételeidért már a küszöböt sem kell átlépned, megteszik helyetted a város legjobb éttermének ételkiszállítói. Az alábbi helyek finomságait garantáltan meg tudod rendelni, tEDD próbára őket, ha még nem tetted!

Attaboy Streat Food Bistro (Street food művészet két kattintásra)

Ha nagy rajongója vagy a street food művészetnek, vagy egy tippünk a számodra! Nem elég, hogy az Attaboy Bistro lelkes stábja időről-időre újdonságokkal kedveskedik a Síp utca 4.-et felkereső vendégei számára, ha hirtelen rád törne a csillapíthatatlannak tűnő éhség, kedvenceidet még ajtóhoz is viszik neked. Náluk a klasszikus amerikai ízek kedvelői, valamint a vegetáriánus és a diétás étrendet követők egyaránt megtalálják a kedvükre valót, friss, puha házi bucival készült burgereik, színes salátakölteményeik, minden földi jóval megpakolt tortilláik, vékony tésztás pizzáik, valamint a számtalanféle feltét gasztronómiai kalandot feltételez! Sőt, ha vigyázol az alakodra és fontos számodra az egészséges étkezés, december elejétől Tibidabo burgerük szénhidrát csökkentett, paleo, cukor- és adalékanyagmentes buciban érkezik a Síp utcában! Bővebb információért csekkold a Facebook-oldalukat.

1075 Budapest, Síp utca 4.

La Cipolla Étterem

A külvárosban található, elsősorban házhozszállítást kínáló olasz étteremben nagy odafigyeléssel választják ki az alapanyagokat, amelyek nagy részét egyenesen Olaszországból szerzik be, ezzel is garantálva az autentikus olasz ízeket. A felhasznált alapanyagok kiválasztásánál fontos szerepet játszik az adalékanyag mentesség. Az ételeket – tésztát, pizzát és salátát – megrendelésenként, frissen, egyesével készítik el. Nincs előre elkészített “szósz”, így ha speciális kívánságod van, a rendelkezésre álló alapanyagokból azt is szívesen elkészítik. Tésztáikat, pizzáikat is rendelheted teljes kiőrlésű tésztával. Futáraiknál fizethetsz készpénzzel, kártyával, Szép-kártyával és étkezési utalvánnyal is. Az érintett kerületekről tájékozódj online!

1134 Budapest, Dózsa György út 140.

Planet Sushi

Legyen szó akár egy kellemes üzleti ebédről, baráti találkozóról vagy romantikus vacsoráról, a Planet Sushi elegáns éttermeiben minden adott a megfelelő hangulathoz. A népszerű ázsiai fogásokat felvonultató étlapon biztosan találsz az ízlésednek megfelelőt, különösképpen akkor, ha új szintre emelnéd a sushi iránti rajongásodat. Minden megrendelést frissen készítenek el. Házhozszállítás esetén a sushi mellett az egész étlap kínálata elérhető, de az étlap ajánlatai mellett külön, csak rendelésre elérhető válogatás boxok közül is szemezgethetnek a megrendelők. A kiszállítás Budapest nagyobb kerületeiben elérhető; ha a Planet Sushi ételeire vágysz otthonodban, kattints ide! A feltételekkel kapcsolatban minden szükséges részletet megtalálsz a honlapon.

blank

TGI Fridays

Laktató amerikai ízélményre számíthatsz a TGI Fridays éttermeiben, amelyek Amerika kedvenc autentikus ételeit kínálják lehengerlően finom hamburgerek, tökéletesen fűszerezett steak ételek, Tex-mex különlegességek (isteni szendvicsek), saláták, és tésztás fogások formájában. A belvárosban két helyszínen, az Oktogonon és a West End-ben lelhetőek fel az étteremlánc hazai egységei, étlapjaikon kuriózumnak számító falatokkal, amelyeket sehol máshol nem fogsz megtalálni. Az ízorgiát otthon is átélheted, ha az V., VI., vagy a VII. kerületbe rendelsz, ugyanis egyelőre ezeken a helyeken érhető el a házhozszállítási szolgáltatás.

blank

Trófea Grill

A város legkedveltebb all you can eat étterme remekül teljesít ár-érték arány tekintetében, mondhatni verhetetlen: a vendégek több, mint 100 magyar és nemzetközi fogás közül választhatnak elfogadható, fix áron, amibe az italok is beletartoznak. A grill sarok külön megér egy misét, a kínálatban egyebek mellett lazac, vörös tonhal, beef steak, tintahal, garnéla rák, különféle pácolt húsok, cápahús és grill sajt is helyet kapott, és a kiválasztott finomságot pár perc alatt elkészítik a vendégeknek. A Trófeában a magyar konyha specialitásait is megtalálni, van például gulyás, halászlé, töltött káposzta, hortobágyi húsos palacsinta, és az étterem ajánlata, a különleges recept alapján készült libamáj páté, ami hagymalekvárral egyszerűen isteni. Ha rendelsz, válogatott ínyencségeiket akár otthonodban is élvezheted!

blank

1061 Budapest, Király utca 30-32.

Tűzhely Étterem

Ha a Tűzhely ételei beszélni tudnának, úgy mutatnák be magukat, mint friss alapanyagokból, tökéletes ízharmóniában terítékre kerülő fogásokat. Az étterem laza bisztró hangulata tökéletes helyszín egy kellemes beszélgetéshez, amely alkalmával nosztalgikus ízekkel kényeztetheted a gyomrodat. Az ételek innovatív elvek alapján ugyan, de a hagyományos konyhaművészeti módszerek és szokások tiszteletben tartása mellett készülnek. Kellemes időben a teraszon költheted el a napod fénypontjának ígérkező fogásokat, amelyekhez minőségi magyar borokat párosítanak. S bár a kiszállítás esetén nem tapasztalhatod meg a hely különleges hangulatát, a gasztronómiai találkozás biztosan arra sarkall majd, hogy a közeljövőben a helyszínen teszteld le a Tűzhely remek konyháját. (Kiszállítás: XI., XXII., kerület, valamint Budaörs, Érd, Diósd.)

blank

1112 Budapest, Balatoni út 143/a

Gyros Kerkyra görög ételbár

A Hajós utcai Gyros Kerkyra görög ételbár hétfőtől vasárnapig rendelkezésedre áll, ha a város legjobb görög pitájával, szendvicsekkel, vagy tálakkal kedveskednél ízlelőbimbóidnak. A fűszeres csirke mellett tzaziki (sózott joghurt uborka darabokkal), tirokafteri (fűszeres sajtmártás), sárgarépa saláta, paradicsom és hagymaszeletek, valamint ropogós sült burgonya kerül a tányérodra. A gyros ételek sorát gazdagítja az étlapon a souvlaki is, ami nem mellesleg szintén görög „gyorsétel” specialitásnak számít: isteni, pálcikára tűzött hús és zöldségek alkotják. Ülj be hozzájuk vagy rendelj tőlük otthonról, utóbbi esetén használd a Wolt weboldalt!

blank
Kerkyra

1065 Budapest Hajós u. 31.