Segíts egy hívással a gyerekek világnapján – Hívd a 13666-os számot!

November 20-án tartják a gyerekek világnapját.  Ha te is boldogabbá szeretnéd tenni a legrászorulóbb gyerekeket, a  136 66 – os adományvonal fehívásával  500 Ft-os egyszeri támogatást nyújthatsz nekik.

A gyerekek világnapján támogasd a legelesettebb gyerekeket itthon és a világban. Oszd meg ezt a felhívást kollégáid, ügyfeleid, barátaid között, tegyünk együtt azért, hogy a gyerekjogok valóban minden gyermeket egyformán megillessenek.

A gyerekeknek joguk van arra, hogy hozzájussanak az életüket érintő információkhoz, elmondják a véleményünket, nekünk, felnőtteknek pedig kötelességünk figyelni ezekre a gyerekhangokra. A gyerekeknek ezen kívül joguk van a biztonságos környezethez, a tiszta ivóvízhez, a táplálékhoz, az életüket megóvó oltásokhoz. Sok millió gyerek számára ezek a jogok álmok csupán.

Ha Te is egyetértesz céljainkkal, akkor ma, ezen a jeles napon, egyetlen hívással 500 Ft-tal támogathatod a munkánkat! Hívd a 13666-od adományvonalat!

Amennyiben további információkat szeretnél megtudni a mai eseményekről, látogass el a Gyerekhang 2018 weboldalára: unicef.hu/gyerekhang 2018.

Jelöld be az eseményt Facebookon.