8 izgalmas téma, több mint 2500 néző, 28 beszélgetőpartner – 1 éves lett a Funzine TALKS

Tavaly októberben a Funzine teljes arculatváltáson esett át, ennek apropóján egy új előadás-sorozatot indítottunk, amit Funzine TALKS névre kereszteltünk. Az elmúlt 8 alkalommal számos izgalmas, fontos, érdekes témáról beszélgettünk 28 meghívott vendégünkkel, több mint 2500 néző előtt. Az első állomáson a Design Hét keretein belül még nem is sejtettük, hogy a negyedik alkalommal megtöltjük teljes telt házzal a közel 500 fős Akvárium NagyHallt. 

Volt már szó vállalkozásépítésről, mindenmentes étrendekről, slow-mozgalomról, párkapcsolatokról, szerelemről, szexről, társkeresésről, az internetes adatlopásokról és disztópikus jövőképekről a Black Mirror és A szolgálólány meséjének kapcsán is.

Beszélgetőpartnerünk volt Szentesi Éva, Dr. Skriba Eszter, Hevesi Kriszta és Puzsér Róbert kétszer is, Pechál Péter, Hercsel Adél, Fenyő Iván, Virág Csaba, Prof. Dr. Kovács László ezredes, Mérő László, Réz András, Végvári Imre, Meskó Bertalan, Nyáry Krisztián, Keindl Dávid, Krajcsó Nelli, Neer Dorottya, Dr. Marky Ádám, Posta Renáta, Jancsa Jani, Gökler Kriszti, Abonyi Orsi, Nagy Zita, Füleki Bálint, Hadnagy Timi, Huszár András, Marton Ancsa, Weiler Peter. Mindenkori moderátorunk pedig nem más, mint Krajnyik Cinti, a Funzine főszerkesztője.

Ezúton szeretnénk utólag ismét megköszönni minden kedves vendégünknek a szuper beszélgetést! 

Az alábbi címekre kattintva belekukkanthattok a beszélgetésekbe, ugyanis mind a 8 felkerült a YouTube-csatornánkra, amelyre érdemes feliratkozni.

Jöjjenek időrendben visszafelé az eseményeink

8. Funzine TALKS szeptember: A szolgálólány meséjének aktualitása napjainkban

7. Funzine TALKS április: Szex párkapcsolat nélkül, párkapcsolat szex nélkül

6. Funzine TALKS március: Mit tud rólad az internet? Minden, ami felhasználható ellened…

5. Funzine TALKS február: Disztópikus jövő a Black Mirrorban – Képzelet vagy valóság?

4. Funzine TALKS január: Párkapcsolatok régen és most. Mi változott a digitális világban?

3. Funzine TALKS december: Lassíts le te is a slow-mozgalommal!

2. Funzine TALKS november: Hóbort vagy szükséglet? Paleo, vegán, mindenmentes étrendek

1. Funzine TALKS október: Vállalkozz stílusosan!

Legyetek Funzine TALKS-tagok és lépjetek be a Facebook-csoportunkba is, ha nem akartok lemaradni a következő eseményeinkről. Találkozzunk személyesen is!