A hétvégén is irány a Generali Gyerek Sziget!

Június 9-10-én újra a gyerekeké a Hajógyári-sziget, ahol programok tengeréből választhatják ki a nekik legjobban tetsző elfoglaltságot. Lesz állatsimogató, agyagozás, MiniALDI, becserkésző, íjászat, sziget felfedező túra, mászófal, és sok más! Nézzük, mi várja még a kicsiket most hétvégén!

Június 9. (szombat)

Bahorka Társulat: Cifra mesterségek

A Bahorka Társulat kora délutáni előadásában lesz minden, ami csak kell: móka, zene, és kacagás. Az improvizációs folklórszínház színes forgataga garantáltan vidámságot csempész az egyébként is jókedvtől hangos szigetre.

Karinthy Színház: Zsuzsika hangja

A bájos Zsurzs Kati interaktív, zenés műsorral kápráztatja el a gyerekeket, amelyben bemutatja a gyerekeknek a színház rejtett titkait és sosem látott dolgozóit. Sőt, bepillantanak Hamupipőke meséjének színházi próbájába is! A felfuvalkodott Zsuzsikát alakító színésznő leckét kap arról, hogy csak szeretettel és odafigyeléssel bánhatunk egymással. (Az előadás 3 éves kortól egészen 9 éves korig ajánlott.)

szinhaz.org

Zöldség-gyümölcs fesztivál Fruttival és Veggivel

A Generali Gyerek Sziget egy érdekes zöldség-gyümölcs fesztivált is tető alá hoz, amelynek célja, hogy megszerettessék a gyermekekkel a zöldség- és gyümölcsfogyasztást. Főző workshoppal, érzékelésre épülő játékos foglalkozásokkal, és virtuális valóság játékkal készülnek, amelynek keretében a virtuális térben a gyermekek beléphetnek Vegapolis csodálatos világába, és Frutti, valamint Veggi segítségével megmenthetik az Arany Virágot.

blank

Június 10. (vasárnap)

Bohóc Oskola Huncutoknak

Ének- , zene-, tánc-, beszéd és illemtanórák várják az okulni vágyó huncutságokat, akik egyebek mellett bűvész-, zsonglőr, és bukfencgyakorlatokat sajátíthatnak el, de olyan témákkal is megismerkedhetnek, mint a kommunikáció, marketing, és az idegen nyelvek. Jó hír a szülőknek és a nagyszülőknek, hogy mindeközben ők kényelmes fotelekben pihenhetnek, onnan kémlelve gyermekeiket, unokáikat.

blank
Fb/nyitottkor

Alma koncert – Minimax Fesztivál

Vasárnap délután 5 órától a Minimax Gyermekcsatornáról ismert gyerekzenekar, az Alma együttes szórakoztatja a kicsiket és nagyokat egyaránt. A közel 1 órás családi koncert során alaposan megmozgatják a közönséget; improvizatív módon kezelik a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők, pedagógusok is aktív részesei és formálói lesznek a sok vidámsággal fűszerezett műsornak.

LogiKaLand földön, vízben, űrben

Kreatív program várja az interaktív elfoglaltságra vágyó gyerkőcöket, akik délelőtt 10 órától nekiállhatnak az óriáspuzzle kirakásának. Európa országaival, tengereivel, és az egyes országok nevezetességeivel játékos módon ismerkedhetnek meg, ám van pár trükkös „csavar” is a történetben. A kaland az űrben ér véget, ahol a kicsiknek furfangos megoldásra lesz szükségük.

blank

A Generali Gyerek Szigeten számos izgalmas és szórakoztató program vár még a gyerekekre, amelyekkel kapcsolatosan hasznos tudnivalót találtok ide kattintva. Menjetek, és érezzétek jól magatokat!