Akár 50 ember is megszerezheti álomállását a Future Jobs ingyenes állásbörzén

Május 31-én újgenerációs állásbörzével várja a munkakereső fiatalokat Európa legnagyobb jövőfesztiválja, a Brain Bar.

A Future Jobs névre keresztelt rendhagyó rendezvényen kifejezetten a jövő kihívásaira válaszoló pozíciókra keresnek embereket – ilyenek például a modern technológiához, a kommunikációs és stratégiai tervezéshez, az adatelemzéshez, a marketinghez és a dizájnhoz kapcsolódó állások.

Sőt, a szervezők azt ígérik, a nap végéig legalább 50 jelentkező kap állást.

A Future Jobs keretein belül olyan cégek kínálnak állásokat, amik a jövő előremozdításán dolgoznak rendületlenül, így tehát elcsípheted álmaid állását a Telekomnál, a KPMG-nél, a BlackRocknál vagy a Boschnál. Utóbbi például Technical Project Assistant (műszaki projektasszisztens), SW Tool Developer (SW eszközfejlesztő) és PCB Design Engineer (PCB tervező mérnök) pozíciókra keres embereket, 48 egyéb álláshirdetés mellett, amelyekről többet ITT olvashatsz.

A rendezvény célja nem csupán a tehetségek felkutatása, hanem kibontakoztatása és megtartása is. A Future Jobs tehát egyszerre karrier- és tehetségbörze, amelyet a szervezők kötetlen beszélgetésekkel, networking lehetőséggel és előadásokkal tesznek színesebbé.

A Brain Bar fesztivál – aminek a Budapesti Corvinus Egyetem ad otthon (ahogy az állásbörzének is) május 31. és június 2. között – a jövő legérdekesebb, legellentmondásosabb témáit boncolgatja, mint például a robotok és emberek együttélése, vagy a mesterséges intelligencia morális kérdései. További információért a programokról és jegyvásárlásról, kattints IDE.