Tavasszal is stílusosan a Szputnyikkal!

A divat az önkifejezés kiváló eszköze, és végre az időjárás is neked kedvez abban, hogy megmutathasd az eddig kabát alatt rejtegetett stílusod. A tavasz megérkeztével itt a remek lehetőség, hogy feldobd a ruhatárad néhány kitűnő, színes darabbal, ami a hangulatodra is pozitív hatással lesz!  

Korábban voltak olyan öltözködési szabályok, amelyek napjainkban nem állják meg a helyüket. A különböző mintázatú, színű és textúrájú ruhadarabot keverését már a legnagyobb divatházak sztártervezői sem sorolják a „tilos” kategóriába, miért ne próbálnád ki te is? Öltözz az alkalomhoz illően, néhány izgalmas felső vagy nadrág/szoknya és kiegészítő csodákat tesz a megjelenéseddel.

A tavasz a szemrevaló pasztellszínek és a vibráló minták évszaka, amihez könnyen alakíthatod a ruhatáradat. A lényeg a kreativitás, hiszen egy kis spiritusszal bármilyen átlagos szettet feldobhatsz. Kombinálj bátran csíkos anyagokat virágmintával, a bőrt a pamuttal, a metált a csipkével. Inspirációként üsd fel bármelyik divatmagazint, lapozgasd a Vogue-ot és az Elle-t, vagy nézz szét a bloggerek oldalain, esetleg indulj bevásárló körútra!

A divat művészet, avanzsálj te is művésszé! A Szputnyik shop kínálatában rálelhetsz azokra a kincsekre, amelyekkel kitűnhetsz a tömegből; kivételes, egyedi ruhák és kiegészítők hatalmas választékával várnak. A régi és az új, a romantikus vintázs és a modern stílus elemei mind megtalálhatóak náluk. Budapest népszerű üzlete a divatmániások és a különlegességekre vágyók számára is tartogat meglepetéseket.

A Szputnyik shopban kis mennyiségben gyártott tervezői darabokra bukkanhatsz, de a vintázs ruházat válogatott szépségeit is megtalálod itt. Szemezz bátran a stílusos, fenntartható divatot képviselő Fjallraven táskákkal, nézelődj a TOMS, PAEZ vagy a Dr. Martens cipellők körül! A Szputnyik különleges hangulatát két üzletben is élvezheted; kedvcsinálóként barangolj a welboldalukon, vagy csekkold le közösségi oldalaikat!

1074 Budapest, Dohány utca 20.
1062 Budapest, Király u. 22. (Káldy u. 1.)