Karrierépítés a világ egyik legjobb üzleti iskolájában

Olyan üzleti iskolát keresel, ami nem csak tudást, de eszközöket és kapcsolati hálót is biztosít a siker érdekében? Csatlakozz az ESSCAhoz!

A Financial Times szerint a világ egyik legjobb üzleti iskolája, a francia ESSCA School of Management idén ősszel hirdeti meg először Budapesten International Management (nemzetközi vezetés és szervezés) BA kurzusát. Dr. Deli-Gray Zsuzsa, az intézet magyarországi igazgatója egy interjúban mesélt nekünk a program részleteiről. Íme, amit tudnod kell, mielőtt jelentkezel.

A képzésről

A hároméves képzés célja, hogy a diákok elsajátítsák a sikerhez vezető utat, ugyanakkor emberséges vezetőkké váljanak. Az International Management kurzus segít nekik megtalálni azt a területet, amiben a legjobbak és elindítani karrierjüket. Az igazgató azt is hozzátette, hogy a program modern környezetben képez hozzáértő, globális kérdésekben jártas vezetőket. Különös hangsúlyt kap az elméletalapú órák mellett a gyakorlat, illetve a tanterv magában foglal egy külföldön eltöltött szemesztert és egy szakmai gyakorlatot.

Elhelyezkedési lehetőség

Dr. Deli-Gray Zsuzsa szerint az ESSCAn végzett hallgatók az üzleti élet számos pozíciójának betöltésére alkalmasak, ilyen például a kereskedelmi vezető, a termékmenedzser, a logisztikai munkatárs, a pénzügyi szakértő, a piaci kutató vagy a nemzetközi kapcsolatok menedzser.

Jelentkezés

2018. május 25-ig fogadják a jelentkezéseket. További információért a szükséges dokumentumokról és egyéb fontos részletekért, érdeklődj a zsuzsa.deli-gray@essca.fr email-címen.