Hihetetlen arcokat vágnak a külföldiek, amikor megkóstolták a magyar ételeket

Nem is gondolnád, hogy a számunkra hétköznapi ételek mennyire meg tudnak lepni egy külföldit. Hogy ne kelljen megdolgoztatnod a képzelőerőd, mutatunk róla egy videót. 

Melyik a kedvenc magyaros ételed? Rakott krumpli? Rakott kel? Káposztás paradicsom? Borsófőzelék? Töltött káposzta? Halászlé? Gulyásleves? Vagy netán a húsleves? Talán mind?

Mi imádjuk ezeket az ételeket, de vajon hogyan reagál rájuk egy külföldi, amikor megkóstolja?

A Fine Brothers Entertainment Facebook oldal olyan videókat forgat, ahol többek között számukra ismeretlen ételeket próbálnak ki hétköznapi emberek, úgy, hogy közben figyelhetjük a reakciójukat. Szeptemberben az egyik ilyen videójuk témája a Hungarian Food, azaz a magyar ételek voltak, amit a College Kids nevű csapat tagjai próbáltak ki.

A vélhetően kollégista lányok és fiúk 5 magyar ételt kóstoltak meg. Terítékre került a csirkepaprikás, a rakott káposzta, a palacsinta, a rakott krumpli és a gulyásleves is. Szerintünk nem láttak olyan ételt, ami nagyon elriasztotta volna őket, de erre nem is számítottunk, hiszen a hazai ízek bárkit levesznek a lábukról. (Ugye?)

A videó végén szavaztak is a kísérleti alanyok, aminek a végeredményét a videó végén láthatod. Annyit elárulunk, hogy a csirkepaprikás nem nyerte el senki tetszését, de ahogy elnéztük, az eléjük tálalt étel csak valami nagyon rossz konyhai koppintása lehetett az original csirkepaprikásnak.