Ismerjétek meg az őrült pilótát, aki a felhők felett szelfizik

Megőrült volna ez a brazil pilóta, hogy a felhők felett készít szelfiket a repülőgép pilótafülkéjéből kilógva?

Daniel Centeno úgy vonul be a modern kor történelmébe, mint az az őrült pilóta, aki több száz méter magasan, a pilótafülke ablakán kilógva készít szelfiket magáról. Az elmúlt hetekben több alkalommal is felborzolta az internet kedélyeit, amikor lenyűgöző magasságokban készített fényképeit posztolta Instagram-profiljára.

Jól lehet, hogy a képek elképesztőek, de szerencsére nem valósak. Daniel minden elkészített képet a földön fotózott, majd Photoshoppal kivágta magát és az égi panorámák elé illesztette, mintha élesben történne mindez. Például itt Abu Dhabi pompás szigetcsoportja látszik a háttérben:

Valóságos, szinte tényleg hihető, de sem a pilóták szabályaival, sem a hétköznapi élet törvényeivel nem fér össze ez a cselekmény. Elvégre egy pilótának vezetnie kell,

másrészről több száz méter magasan azért már eléggé fúj a szél, Daniel haja viszont stabilan tart.

Illetve ezen a képen jól látszódik a szemüvegében, hogy inkább egy repülőtér kifutópályája tükröződik, mintsem a szelfi bot túlsó vége.

Mindenesetre, amellett, hogy első ránézésre Daniel jól átvert mindenkit, ezzel több, mint 60 ezres megtekintést ért el az Instagramján és a mi pillanatainkat is bearanyozta, mert ki nem gondolkodik el egy ilyen képen először úgy, hogy „Na ne, ezt mégis, hogy csinálta?!”

Maga Daniel is elismerte a turpisságot, de ettől függetlenül sok ember még mindig azt gondolja, hogy tényleg valósak a képek, pedig tudni kell, hogy egyik repülőtársaság sem szeretné kockáztatni ilyen bohóckodással az utasai életét! Szóval nyugi, és jöjjön még egy kép, de ajánljuk Daniel Instáját is, igazán pezsgő élete lehet a pilótának!