Pink nagyon kiszúrt a magyar rajongóival

Bő egy hét van hátra Pink budapesti fellépéséig, amivel elkezdődik a 25. Sziget Fesztivál. A bulin természetesen mi is ott leszünk, és már alig várjuk, hogy együtt énekelhessük az énekesnővel a kedvenc dalait(amiből azért szép számmal akad), de azért teljesen mégsem lesz kerek a szigetes történet. A legnagyobb attrakcióját az énekesnő közvetlenül a Sziget után egy nappal fogja ellőni.

Hogy mire gondolunk? Hát az új számára, a What about us-ra, amit egy nappal a szigetes fellépése után, augusztus 10-én fog bemutatni a nagyvilágnak. A honlapján már el is indult a visszaszámlálást.

A számhoz, melyről még nem sokat tudni egyébként valószínűleg már a klippet is leforgatták, legalábbis a Sony Music Twitter-bejegyzéséből erre lehet következtetni.

Pink legutolsó lemeze a The Truth About Us 2012-ben jelent meg, úgyhogy már nagyon ki vagyunk éhezve az új zenére. Nagyon reméljük, hogy az énekesnő nem lesz türelmes kedvében augusztus 9-én, és már budapesti koncertjén elénekel legalább egy kis rész a dalból.