A Sziget 7 legjobban várt fellépője

Nyakunkon az ország és egész Közép-Európa legnagyobb fesztiválja, a Sziget. Ebben az évben a Nagyszínpadot a fesztivál nemrégiben elhunyt munkatársára előtt tisztelegvén  Dan Panaitescu-ként láthatjuk a programtervben. Név ide vagy oda: idén is rengeteg világsztár lép majd fel itt.

Aligha lehetne eldönteni objektívan, hogy a fesztiválozók többsége melyik sztárnak örül a legjobban. Érdemes talán azok között a nevek között keresgélni, akik a fesztivál napjain utolsóként állnak fel a Nagyszínpadra. Következzen hát 7 név, akik valószínűleg hatalmas tömegeket fognak vonzani a szabadság szigetére.  Kezdéstől a zárásig, a Nagyszínpad záróakkordjaiból válogattunk egy-egy zenét, egyrészt, hogy készüljünk a partizásra, másrészt pedig feltehessük nektek a kérdést: ti kit vártok a legjobban.

P!NK – Augusztus 9. szerda

Alig várjuk már, hogy a legrózsaszínűbb előadó bevegye a Sziget színpadát és a tavaly sokat kritizált Rihanna koncertet követően méltó kezdésben részesítse a fesztiválozókat.

 

Wiz Khalifa – Augusztus 10. csütörtök

A folytatásban jöhet egy kis melankolikus rap!?

 

Kasabian – Augusztus 11. péntek

A hétvége egyik legnagyobb sztárjai az elmúlt években reneszánszukat élő angol rocksztárok, akik mostanság ilyen zenékkel nyomulnak.

Macklemore & Ryan Lewis – Augusztus 12. szombat

Ha Macklemorékról van szó, akkor mindenki tudja, hogy a buli egy percig sem lesz lapos!

 

The Chainsmokers – Augusztus 13. vasárnap

A vasárnap esti hullámzás is garantált lesz!

 

Major Lazer – Augusztus 14. hétfő

Aki a hétvégén nem fáradt el a bulizásban, vagy éppen a hét elejére tartogatta az energiáit, Major Lazer estjén is ott a helye!

 

Dimitri Vegas & Like Mike – Augusztus 15. hétfő

Ennél bulisabb befejezéssel nem is zárulhatna a fesztivál.

Ha a Sziget teljes programjára kíváncsi vagy, kattints ide.