VegaCity- Nem csak vegánoknak

Az egészséges, vegán táplálkozás és a jóízű étkezések nem egymást kizáró fogalmak. Van egy hely a városban a kiskörúton, ahol bebizonyosodik, hogy a mindig friss növények és zöldségek felhasználásával készült ételek mindenki tetszését elnyerik. Ez a VegaCity, ahol minden falat nemcsak egészséges, de mennyeien finom is. 

A VegaCity egy hangulatos vegán gyorsétterem, könnyen megközelíthető a Kálvin tér, illetve az Astoria irányából. Mindig megújuló ebéd kínálattal, és egyre bővülő reggeli alternatívákkal várja vendégeit a város szívében. A kínálatban helyet kapott a meleg főtt ételeken kívül számos házi készítésű hamburger specialitás, glutén- és cukormentes desszertek, szendvicsek, frissen facsart gyümölcs- és zöldség levek és a nagy népszerűségnek örvendő smoothie-k is!

Kiemelt hamburger különlegességük a Gandaburi, ami nem csak vegán, de gluténmentes is. Desszertjeik általában nyírfacukorral készülnek, de vannak datolyával, banánnal édesített sütemények is. Különleges tortájuk a „mindenmentes torta” mely gluténmentes csicserilisztből készült piskótatorta, datoly-banán alapú édesítéssel.

Hétfőtől- péntekig reggel 9-től este 19 óráig várják vendégeit, akik nem csak egy jót szeretnének enni, hanem fontos számukra az egészséges táplálkozás is. Ha a finom ételek arra ösztönöznének, hogy otthon is hasonló finomságokkal lepd meg magad, az étterem szomszédságában található BioABC-ben beszerezhető minden hozzávaló, legyen szó bio gyümölcsről, magokról, gluténmentes lisztekről vagy növényi tejekről.

A Vegacity és BioABC között elhelyezkedő VitaminABC a táplálék kiegészítők széles palettáját tárja vásárlói elé, így a Múzeum körút ezen rövid szakaszán mindent megtalálhatsz ami az egészséges táplálkozáshoz szükséges.