Kalandparkok a Balaton körül

Az óriási hekkezések és lángosozások után jólesik kicsit sportolni is, ha már meguntuk a strandon való ejtőzést, és a vízben való labdázás nem elégíti ki kellőképpen a mozgásigényünket.

Kiengedni a fáradt gőzt vagy éppen egy jó kis adrenalinlöketet adni a testünknek ma már több mint 10 kalandparkban van lehetőségünk a Balaton környékén, amelyek izgalmasabbnál izgalmasabb feladatokkal várják a látogatókat, ráadásul dinókkal, cowboyokkal, de még a 7 vezérrel is találkozhatunk közben!

Balatonbogláron, a várdombon és Balatonfűzfőn bobozni is lehet, függeszkedni, csimpaszkodni, ügyeskedni, kalandozni Gyenesdiáson, Tihanyban, Balatonfüreden, Balatonfűzfőn és Zalaszabaron nyílik lehetőségünk, Zamárdiban és Csopakon két pálya teljesítése között még kisvasútra is szállhatunk, Nemesvitán pedig egy westernparkban bújhatunk a cowboyok bőrébe. Zalakaroson a 7 vezér kalandparkban felfrissíthetjük a történelemtudásunkat, míg Reziben egy dinópark várja az érdeklődőket. Kalandra fel, nem várt izgalmak várnak a Balaton környékén!