Tetőteraszoktól a házhozszállításig – a hét 5 legolvasottabb cikke

Végre itt a péntek, ami azt jelenti, hogy itt az ideje összesítenünk a hetet, és megnéznünk, mely cikkeinkre voltatok a leginkább kíváncsiak. A top 5-ben szerepel egy sorozat filmadaptációjáról szóló hír is, de azt is élvezettel olvastátok, amikor házhozszállítást is vállaló éttermekről írtunk. 

9 sláger, ahogy eredetileg hangoztak volna

Hála az autotune-nak, ma már szinte bárkiből énekest lehet faragni. Összegyűjtöttük 9 olyan dalt, melynek a demo változatát is ismerjük, és bizony, sok esetben sokkal jobban hangoznak, mint a világsztárok előadásában. Hallgass csak bele!

Már biztos: film készül a Downtown Abbeyből

Mi imádtuk az 1920-as, ’30-as években játszódó angol sorozatot, úgyhogy nagyon örültünk neki, amikor kiderült, hogy filmváltozat is készül a Downtown Abbeyből. Igaz, egy kicsit még várni kell rá.

Itt mozizz a csillagok alatt idén nyáron Budapesten

Itt a nyár, a jó idő, a rooftop cinemázás időszaka! Ezért összegyűjtöttük a legjobb tetőtéri teraszokat, ahol filmvetítés is van! Sőt, az egyik vetítésre még jegyeket is nyerhetsz nálunk, ha figyelemmel kíséred a Facebook-oldalunkat.

A nyár 5 legnépszerűbb regénye

Strandon vagy otthon, nyáron vagy télen: mi imádunk olvasni. Éppen ezért körbenéztük a könyvek tájékán, és kiderítettük, melyik az az 5 könyv, melyről már most kijelenthető: a nyár must have olvasmányai.

Házhozszállítás felsőfokon: Innen rendelj, ha farkaséhes vagy

Hiába a jó idő és a jobbnál jobb programok, előfordulhat, hogy nincs kedved kidugni az orrod otthonról. Ebben az esetben is megkönnyítjük az életedet: összegyűjtöttük a legjobb éttermeket, melyek házhozszállítást is vállalnak.