A legjobb fesztiváloktól a legmenőbb tetőteraszokig

Eltekintve a mai borús időtől, semmi okunk nem lehet a panaszra: tényleg elkezdődött a nyár. Ennek örömére rengeteg szabadtéri eseményről, fesztiválról írtunk, és több tucatnyi helyet ajánlottunk, melyeket érdemes felkeresned a nyáron. Mutatjuk a hét legolvasottabb cikkeit.

Kiszivárgott egy jelenet az utolsó Harry Potter filmből, ami mindent megváltoztat

Harry Pottert nem képtelenség elfelejteni, és még ha akarnánk se tudnánk, ugyanis még ma is lehet derülnek ki a filmváltozatokról érdekességek. A minap például egy eddig sosem látott jelenet szivárgott ki az utolsó részből, melyben kedvenc szereplőnk, Draco Malfoy eddig ismeretlen oldalát mutatja meg.

A város egyik legfinomabb vegaburgerét kóstoltuk a Hard Rockban

Nem tagadjuk, hogy szeretünk enni, és olykor-olykor hajlandóak vagyunk eltekinteni a diétánktól. Ilyen alkalmakkor a város legjobb helyeit keressük fel, hogy valami finom és nagyon különleges dolgot kóstoljunk meg. Például a spenótos burgonyapogácsás indiai hamburgert. Mennyei volt!

7 nyári bulisorozat, melyeket ki kell próbálnod

Mi már nagyon érezzük a fesztiválszezont, ezért szétnéztünk a nagyvilágban, hogy kiderítsük, hol lesznek a legjobb bulik ebben a szezonban. Össze is gyűjtöttük a legjobbakat, ráadásként pedig a kedvenc magyar fesztiválunkat is belevettük a listánkba.

A világhírű angol gasztroblogger kipróbálta a magyar konyhát is

Mi magyarok büszkék vagyunk az ételeinkre. Nem is tudnánk tökéletesebb ebédet elképzelni a halászlé, pörkölt és mákos rétes hármasánál. De vajon mit gondol ezekről az ételekről egy világhíres angol gasztroblogger?

5 tetőterasz a meleg nyári estékre

Na igen, nyilván, a tetőteraszokat is csak nyáron tudjuk élvezni. Összegyűjtöttük azokat a helyeket, ahonnan tökéletes a kilátás, fantasztikusok a enni- és innivalóik, egyszóval muszáj hozzáírnod őket a nyári bakancslistádhoz, és felkeresned őket a nyáron.