Ázsia ízeinek rajongói, figyelem! – Rátok vár az Impostor és Baotiful

Jó hírrel szolgálhatunk: van éjszakai élet a városban a Kazinczy és Király utcán túl is. A volt Szabadság téri MTV-székházat csak egy hajszál választja el attól, hogy szellemjárta hely legyen, és ezt a hajszált az Impostor-Baotiful duónak nevezik. Talán nem túl könnyű felfedezni az impozáns épületben megbúvó két helyet, de ha egyszer átléptük a küszöbüket, beszippant minket a különleges hangulat.

És ez annak köszönhető, hogy olyan érzésünk támad, mintha egy másik dimenzióba léptünk volna be. Első pillanatra talán leginkább a romkocsmák hangulatára emlékeztet az Impostor és a Baotiful, de ha jobban körülnézünk, és eszünk vagy iszunk valamit, egyből rájövünk, hogy ez a két hely nem áll be a többi romkocsma mögé a sorban, friss és üde pontjai a városnak.

A Baotiful Ázsia ízeit varázsolják a tányérunkra, visszafogott, de ízléses stílusban, az Impostor pedig a keleti világ italaival bódít el minket – szó szerint.

Nem tagadjuk, minket az Impostor az itallapjával sokkal jobban elcsábított, mint a Baotiful az egyébként igenis finom ételeivel (főként a hamburgereivel!) Itt megkóstolhatod a Bloody Mary újragondolt változatát, az „ázsiai pálinkát”, a szilvabort is megkóstolhatod, ahogy keleti sörök közül is válogathatsz. Azon se lepődj meg, ha passion fruitos, gines csodát raknak eléd, vagy bodzával díszített, friss, citrusos piával bódítanak el.

Szerencsénkre a nyár még csak most kezdődött, úgyhogy bőven lesz lehetőségünk arra, hogy itt folyjunk bele az éjszakába és kiengedjük a fáradt gőzt.