2017 két legütősebb sorozatának is bejelentették a 2. évadát

Figyelem, örömhír következik! A hatalmas kis hazugságok második évadáról Reese Witherspoon, a 13 Reasons Why folytatásáról pedig Selena Gomez, a sorozat társproducere számolt be Instagram-oldalán.

Reese Witherspoon két színésznő kollégájával, Nicole Kidmannel és Laura Dernnel pózolt azon az Instagram-képén, melynél bejelentette, hogy a Hatalmas kis hazugságok következő évadán dolgoznak. Az HBO  7 részes új sorozatának a főszereplői olyan háziasszonyok, akiknek az élete csak első blikkre tűnik derűsnek: valójában mindannyiuk magánélete sötét titkoktól hemzseg. Mivel szerencsére nem egy hollywoodi kliséktől hemzsegő sorozatról van szó, igencsak örülünk annak, hogy hamarosan már a második évadját is végigizgulhatjuk a történetnek.

A Hatalmas kis hazugságok mellett egy másik, idén debütált sorozat is bejelentette, hogy új évaddal jelentkezik. A 13 Reasons Why, melynek társproducere az énekesnő Selena Gomez forgatása sem állt le.

Az énekesnő a „Nincs vége a történetüknek” kommenttel töltött fel egy sejtelmes kisvideót, mellyel a 13 Reasons Why második évadát promotálja. A kisfilmből nem sok minden derül ki, úgyhogy lesz min izgulnia annak,  akit lekötött az első évad.