Lidl-árakkal vár a Duna-part új, ingyenes meccsnéző zónája a foci-EB idején

Hamisítatlan focifieszta-hangulatot ígér a Lidl Fan Zone, ahol minden nap, így a holnapi Magyarország-Németország meccsre is várják a szurkolókat. Az ingyenes belépést biztosító szurkolói zónában óriási LED-falakon követhetitek figyelemmel a magyar válogatott és kedvenc csapataitok mérkőzéseit, miközben bolti áron vásárolhatjátok meg a szurkoláshoz szükséges üdítőket és ropogtatnivalókat.

Fotó: Lidl

Az UEFA EUROTM 2024 hivatalos partnereként a Lidl Magyarország a labdarúgó-Európa-bajnokság teljes idejére egy EB-szurkolói zónát hozott létre. A Kopaszi Kertben található Lidl Fan Zone-ban kicsik és nagyok, baráti társaságok, valamint családok június 14-től július 14-ig drukkolhatnak a magyar csapatnak és további kedvenceiknek.

A közel 2000 férőhelyes, ingyenes szurkolói rendezvénytéren a nézők két óriási LED-falon keresztül, kényelmes ülőhelyeken izgulhatják végig a meccseket.

Szurkolói csemegék kedvező áron

Külön extra szolgáltatás, hogy a helyszínre kitelepült Lidl üzletben bolti áron lehet megvásárolni a szurkoláshoz elengedhetetlen termékeket. Kedvező áron juthattok így hozzá a gyümölcsökhöz, Solevita frissítőkhöz, hűsítő jégkrémekhez, fánkokhoz, az Alesto magvakhoz, valamint sós-édes rágcsálnivalókhoz.

A kínálatban megtalálhatjátok természetesen a Lidl saját márkás magyar szurkolói kollekcióját is, ami igyekszik megteremteni a kellő hangulatot a meccsnézésekhez.

Akciók, kedvezmények és minibajnokságok

A szurkolói zónába kilátogatókat külön kuponakciókkal, a Lidl Plus applikációt használókat pedig exkluzív kedvezményekkel várják. Aki pedig a szurkolói zónában iratkozik fel a Lidl TikTok-csatornájára, külön jutalmat is bezsebelhet!

Az idegfeszítő meccsek előtt és a szünetekben lehetőség nyílik teqballozni, footgolfozni, vagy épp a fociketrecben összemérni a tudásotokat a napi minibajnokságok keretében.

Helyszín:
Kopaszi Kert – Lidl Fan Zone
1117 Budapest, Kopaszi-gát 6-8.

Nyitvatartás:
Hétköznapokon 14:00-24:00, hétvégén 10:00-24:00 között.

Ha további szuper helyeket kerestek a meccsnézéshez: