16 vintage és retró vásár Budapesten és környékén júniusi kincsvadászathoz

Jobb idő aligha lehetne a szabadtéri kincsvadászathoz, mint a június, amikor is Budapest és környéke számtalan vintage és retró vásárral pezsdül fel.

Bakancsos utcai bolhapiac (minden szombaton és vasárnap)

A több mint két évtizedes múltra visszatekintő Bakancsos utcai bolhapiac patinája napjainkra sem kopott meg, árusok és vevők állandó hétvégi helyszíne, ahol gazdát cserélhetnek a jobbnál jobb, egykor padlásokon pihenő kincsek. Az antik óráktól az érméken, porcelánokon, gyerekjátékokon át a régi képekig mindent megtalálhattok.

Weboldal >>

Fotó: Bakancsos utcai bolhapiac Facebook-oldala

Budai Zsibvásár (minden szombaton és vasárnap)

A Budai Zsibvásár szélesre tárt kapui minden szombaton és vasárnap várják a lelkes kincsvadászokat, akik érkezhetnek autóval és busszal egyaránt. Ha épp valami különleges kiegészítőt kerestek otthonra, van valami a múltból, ami a szívetek vágya, érdemes egy délelőttöt szánni az alapos kutakodásra.

Facebook-oldal >>

Fotó: Budai Zsibvásár Facebook-oldala

Bolhapiac, garázsvásár kézműves kincsekkel | Zsámbék (2024. június 1.)

A nyár első napján érdemes lesz Zsámbékra látogatni, hiszen az imádnivaló Dióhéj Café és Bistro-ban egy finom kávé mellett kereshetitek a mások által megunt, új gazdára váró kincseket.

Tovább az eseményre >>

Garázsvásár | Budafoki Szomszédok Piaca (2024. június 1.)

A június 1-jei piactéren tartott budafoki garázsvásár nem csak a kincskeresők számára lesz tartalmas program. A használt holmik és régi tárgyak, megunt kincsek mellett programok sokasága várja az érdeklődőket: senior örömtánc az idősebbeket, játszósarok és kézműves foglalkozás pedig a legkisebbeket.

Tovább az eseményre >>

blank
Fotó: Budafok-Tétény Facebook-oldala

Gardrób Közösségi Vásár | ELTE Gömb Aula (2024. június 8., 22.)

Júniusban két alkalommal is lesz lehetőségetek a szezon legjobb ruhadarabjai és kiegészítői után kutatni az ELTE Gömb Aulájában. A Gardrób Közösségi Vásár először június 8-án, majd 22-én költözik a megszokott helyszínre kiváló portékákkal egyetemben.

Tovább az eseményre >>

blank
Fotó: Gardrób Közösségi Vásár Facebook-oldala

Wekerlei bolhapiac és kézműves vásár (2024. június 9.)

Június 9-én a semmihez sem fogható hangulattal megáldott Wekerletelep ismét bolhapiac otthonává válik. Ha nincs még programotok erre a vasárnapra, kerekedjetek fel és egy kiadós séta előtt vagy után vadásszátok a kincseket a Wekerlei Kispiacon!

Tovább az eseményre >>

blank
Fotó: Wekerlei Társaskör Egyesület Facebook-oldala

Júniusi LemezPiac – Budapesti lemezbörze | ELTE Gömb Aula (2024. június 9.)

Június 9-én, vasárnap a legnagyobb hazai lemezbörze újra tiszteletét teszi az ELTE Lágymányosi Campusában. 10 és 16 óra között ezúttal is lesz minden, ami zene: LP, CD, DVD, MC, pólók, poszterek, újságok, könyvek, kitűzők, emléktárgyak, sőt mi több 11 órától a Dresch Quartet dedikál!

Tovább az eseményre >>

blank
Fotó: LemezPiac ⊙ Budapesti Lemezbörze Facebook-oldala

Régiségvásár az Esztergomi Piacon (2024. június 9.)

Június 9-én az Esztergomi Piac is régiségvásárral pezsdül fel, ahol ezúttal is megelevenedik a régmúlt idők világa. Az asztalokon sorakozó legkülönfélébb kincsekből válogathattok majd, előtte vagy utána pedig érdemes lesz megkóstolni a helyi árusok finomságait is.

Tovább az eseményre >>

blank
Fotó: Esztergomi Piac Facebook-oldala

Veresi bolhapiac (2024. június 9., 16.)

Veresegyház sem marad bolhapiac és piacon keresgélő lelkes kincsvadászok nélkül júniusban. A hónapban először június 9-én, majd 16-án rendezik meg a piacot, ahol a gyerekjátékoktól, könyveken át a retró porcelánokig lesz minden, amire csak az ember vágyhat.

További tudnivalók >>

blank
Fotó: Veresi Bolhapiac Facebook-oldala

Kacatos garázsvásár és bolhapiac | Dunakeszi (2024. június 15.)

Ha az egyik kedvenc időtöltésetek a kincskeresés, június 15-én érdemes lesz Dunakeszire látogatni, mégpedig a Kacatos garázsvásárra és bolhapiacra. A délelőttöt mindenképp érdemes tehát a keresgélésnek szentelni, kétségünk sincs afelől, hogy mindenki talál kedvére való vásárfiát.

Tovább az eseményre >>

Bolhapiac és lemezbörze | Marczi (2024. június 15.)

Lemezbörzével egybekötött bolhapiaccal vár június 15-én a Marzibányi téri Művelődési Központ. Az eseményre nemcsak a vásárlókat, de az árusokat is legalább olyan nagy örömmel várják.

Tovább az eseményre >>

Bolhapiac | Tündérkert – Molnár-sziget, Soroksár (2024. június 16.)

Június 16-án mesés, zöld környezetben, a soroksári Molnár-szigeten található Tündérkertben ezúttal sem marad el a bolhapiac. A délig tartó, beltéren és kültéren megrendezésre kerülő rendezvényen ezúttal is gazdát cserélhetnek a régóta porosodó, új életre váró kincsek és használati eszközök, gyerekkönyvek egyaránt.

Tovább az eseményre >>

blank
Fotó: Tündérkert – Molnár-sziget, Soroksár Facebook-oldala

Antik- és bolhapiac | Szentendre (2024. június 16.)

Június harmadik szombatján ismét antik- és bolhapiaccal pezsdül fel a Bükkös-patak partja Szentendrén. Június 16-án a vásári hangulatért, akárcsak a szabadtéri kikapcsolódásért és természetesen a kincsvadászatért is érdemes lesz a városba látogatni.

További tudnivalók >>

blank
Fotó: Szentendrei Vásártér – Hivatalos Facebook-oldala

Terézvárosi lom-mentő bolhapiac (2024. június 16.)

A június 7-i délutáni piacozás után június 16-án ismét a bolhapiacozóké lesz a főszerep a terézvárosi Hunyadi téren. Reggeltől koradélutánig tehát ne tervezettek programot ezen a napon, hiszen széles kínálat vár benneteket ezúttal is, amiben örömmel válogathattok.

További tudnivalók >>

blank
Fotó: Terézváros Facebook-oldala

Nagy Budapesti Kultúrzsibi | Szimpla Kert (2024. június 22.)

Június 22-én a későn kelők sem maradnak majd vásárfia nélkül, déltől egészen fél 6-ig kerekedik ugyanis vásári hangulat a Szimpla Kertben. A bolhapiacon ezúttal is lesz lehetőségetek padláskincsek és régi holmik között megtalálni a szíveteknek legkedvesebb tárgyat és emléket.

Tovább az eseményre >>

Dunakeszi Vintage és Streetwear vásár (2024. június 22.)

Első alkalommal kerül megrendezésre június 22-én Dunakeszin a vintage és streetwear vásár. A 14 órától 18 óráig tartó vásáron hat eladó portékáiból válogathatnak majd a stílusos ruhadarabok és kiegészítők szerelmesei.

Tovább az eseményre >>

Ha a vásári nyüzsgést inkább karneváli hangulatra cserélnétek: