6 idilli szálláshely elképesztő dunai kilátással

Mindjárt itt a nyár, és végre megérkezett a jó idő is, amivel ismét itt a lehetőség az egész napos kirándulásokhoz és az éjszakába nyúló összejövetelekhez. Összegyűjtöttük nektek azokat a szálláshelyeket, ahol káprázatos dunai panoráma mellett élvezhetitek a reggeli kávét vagy az esti fröccsöt.

ODU House

15 percre Verőce központjától, egy eldugott helyen található az egyedi stílusú vendégház, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Dunakanyarra. A művészi érzékkel berendezett belső terek mellett egy mesebeli kert is tartozik a házhoz, ami kiváló a nyári sütögetésekhez vagy a zavartalan pihenéshez.

Napkelet Vendégház

Pazar dunai panorámával és a teraszon lévő masszázsmedencével várja a vendégház a romantikus kikapcsolódásra vágyó párokat a Dunakanyar szívében. A házban minden megtalálható, ami felejthetetlenné teszi a pihenést, az idilli kertben pedig lehetőség van bográcsozásra is.

blank

Sunset Hill vendégház

A zebegényi domboldalon, festői környezetben helyezkedik el a vendégház, ahol a csendet maximum a madarak csicsergése zavarhatja meg. A csodás Dunakanyarra nyíló kilátást a hatalmas teraszról vagy a fűthető kültéri medencéből élvezhetitek, este pedig a rusztikus kerthelyiségben grillezhettek,vagy bográcsozhattok,miközben nézitek a mesébe illő naplementét is.

blank

Villa Panorama Artist

Az egykori művészvilla bájos épületével várja vendégeit Dömösön. A szálláshely több mint 100 éves, felújított épülete, a Dunára és a közeli hegyekre néző kilátás, valamint a természet nyugalma tökéletes feltöltődési lehetőséget biztosít családok és párok számára egyaránt.

blank

Villa Idill

A panorámás villa tökéletes választás, hogyha nagyobb családdal vagy baráti társasággal pihennétek, a maximális kikapcsolódásért pedig a jacuzzi, a szauna és egy fűthető medence felel. Ezek mellett a kertben egy gyermekbirodalom biztosítja a szórakozást a legkisebbek számára is.

blank

Kerge Mókus Vendégház

Nagymaros központjától sétatávolságra található az alpesi stílusú faházikó, ami kis kertjével és lehengerlő dunai panorámával biztosítja a maximális nyugalmat. Elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes kiindulópontja lehet a kirándulásoknak, illetve nyáron az elengedhetetlen dunai strandolásnak.

blank