6 patakparti szálláshely, ahol öröm megpihenni a tavaszi kirándulások után

A napfényes, melegebb napok elérkeztével ideje ismét célba venni az éledező természetet és pár napra elmenekülni a város zajától. A felhőtlen kikapcsolódáshoz elengedhetetlen a tökéletes szállás: ehhez gyűjtöttük össze nektek a leghangulatosabb patakparti szálláshelyeket. 

Tamás Bátyó Gunyhója

A Balaton-felvidéken bújnak meg az imádnivaló vendégházak, ahol a teljes nyugalmat maximum a madárcsicsergés zavarhatja meg. A teljes összkomforttal felszerelt, autentikus vidéki hangulatú házakat növények veszik körül, így minden biztosított a tökéletes feltöltődéshez.

Lukáts Tanya

Ecsegen, a Kelet-Cserhát tájvédelmi körzet kapujában, gyönyörű környezetben pihenhetnek meg azok, akik a Lukáts Tanya vendégházait választják. A házikó kiváló esti pihenőhely a környéket felfedező túrák után, de akkor is ideális úti cél, ha szimplán a világtól elzárva töltenétek el pár napot.

blank

Sherpa

A festői Zebegény eldugott utcájában, számos túraútvonalhoz közel áll a Sherpa, ami garantáltan elnyeri minden természetkedvelő vendég kedvét. A patak partján, növényekkel körbezárt kert és a rajta álló 6 fős szálláshely kényelmes és nyugalmas pihenést biztosít a környéket felfedezni vágyók számára.

blank

Villa Szalamandra – az Erdőszéle

A Mátrába elvonulni pár napra már önmagában is kecsegtetően hangzik, főleg, ha mindezt egy otthonos házikóban tehetjük meg. Az erdő ölelésében található pihenőhely jó választás, ha relaxálnátok kicsit, a számos túraútvonalnak köszönhetően pedig kedvező az aktív kikapcsolódásra vágyók számára is.

blank

Hutai Meseház

A vendégház a Zempléni Tájvédelmi Körzet egyik falujában található, ami az Országos Kék Túraútvonal mellett helyezkedik el, így ideális pihenőhely a kirándulóknak is. A tavaly felújított, gerendás parasztház a patak partján, az erdő és hegyek találkozásánál fekszik, így a nyugalom szigeteként szolgál.

blank

Kikapcsol-LAK

A Bükk szívében lévő rejtekhelynél minden garantált a maximális feltöltődéshez: a növényekkel teli kert végében patak csörgedezik, az erdő szerelmesei pedig minden reggel madárcsicsergésre ébredhetnek. Emellett a házban saját tervezésű fa bútorok találhatóak, melyeket helyi asztalos mester készített egyedi megrendelésre.

blank