Halloween 2021: Íme a legjobb programok és partyk Budapesten
Felnőtteknek és gyerekeknek

Egész héten mindenfelé dübörög a halloween Budapesten. Egy cikkbe gyűjtöttük, milyen halloweenpartyk és programok várnak rátok 2021-ben! Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt találtunk izgalmas eseményeket. 

Halloween programok 2021 Budapest

Több napos programok halloween hetén Budapesten

HALLOWEEK a Sugar! shopban (hétfő-vasárnap)

Válogasd össze itt halloweenra az édességeket, közel százféle édességből, színes cukorkákból, gumicukrokból, nyalókákból, pillecukrokból, vagy válogathatsz az összekészített vegyes cukorkacsomagokból is!

Halloweek a Hopaholicnál (szerda-vasárnap)

Halloween alkalmából érkezik pár nagyvad sör is a csapokra, melyek kilétét még homály fedi, de biztos lesz köztük pumpkin ale is. 29-én pénteken kiélhetitek beöltözős vágyaitokat, ahol minden maskarát viselő vendég kap majd valamilyen folyékony ajándékot és lesz jelmezverseny is.

Instant-Fogas halloween weekend (péntek-vasárnap)

Készen állsz egy félelmetesen nagy bulira, halloweendíszletek és -dekorációk közt? Ingyenes belépéssel vár a Instant-Fogas 3 éjszakán át, változatos zenei stílusokkal több teremben.

Halloween programok 2021 Budapest

Halloween a Tündérkertben (szombat-vasárnap)

„Tökjó” játszóparkkal, tökfaragással, kézműves foglalkozással, arcfestéssel és RépaRetekMogyoró Duó koncertjével várnak titeket Soroksáron a Tündérkertben.

Halloweeni nyílt hétvége a Yoga Labor Stúdióban (szombat-vasárnap)

A hétvége során ingyenesen vehettek részt az órákon, valamint masszázsokon, de a férőhelyek miatt bejelentkezés szükséges.

Halloweenparty és horrorterem az INDOOR-ban (szombat-vasárnap)

Az INDOOR MiniGolf horror teremmel, foszforeszkáló koktélokkal UV-arcfestéssel, tombolával és versenyekkel vár minden rémüldözni vágyót 2021. október 30-án és 31-én 19-23 óráig.

Halloween gyerekprogramok 2021 Budapest

Hétközi halloweenpartyk és gyerekprogramok 2021-ben

Tökfestő workshop (szerda)

Elkészítheted, egyedi tököcskéidet egy különleges és csodaszép helyen a CHILL Home Stúdióban, lenyűgöző panoráma mellett.

Halloweenparty a Kesztyűgyárban (csütörtök)

Rettegjetek együtt, faragjatok tököt, játsszatok, versenyeztessétek meg jobbnál-jobb jelmezeiteket a vérfagyasztóan fantasztikus halloweeni diszkóban.

Halloweeni tök jó edzés (csütörtök)

Légy részese te is egy halloweeni hangulatú Combat Funkcionális csoportos órának!

Programok halloween hétvégéjén Budapesten

Halloween az Állatkertben 2021 (péntek)

Az este 11 óráig tartó különleges hangulatú eseményen tűzzsonglőrökkel, tűztánccal és más tüzes produkciókkal, remek szelfi-, illetve fotótémát kínáló halloweeni installációval, családi tökfaragással, kézműveskedéssel, bátorságpróbával, rémmesékkel, boszorkányos arcfestéssel, boszorkánykonyhával, mécsesek ösvényével és vurstlival várják az érdeklődőket, és az is kiderül, hogy miért tartanak egyes állatokat rémisztőnek, vagy hogy a régi idők embere miért hozott bizonyos állatokat összefüggésbe a szellemekkel, vagy éppen a boszorkányokkal.

Wannabe XXL Halloween (péntek)

Merengtél már azon, hogy hova lett a 90-es évek lüktető ritmusa? Hogy merre foszlott szét az az utánozhatatlanul szexi, rózsaszínbe forgatott hangulat? Eljött a feltámadás ideje: ezen az éjszakán meglódul a múlt, amikor felpendül a ritmus, amikor elalélsz a dallamgyönyörtől.

Día de Muertos: Tereza Carnival! (szombat)

A mexikói hagyományok szerint a halál az élet része, így a halottak napi megemlékezések a fesztelen, jó hangulatú ünneplésről szólnak. Señorita Tereza haciendáján október 30-án ismét álarcot húzhatsz. Mire számíthattok még? Misztikus dél- és latin-amerikai ütemekre, sejtelmes bűvésztrükkökre, pislákoló gyertyákra, 16:00 és 19:00 óra között pedig előzetes regisztráció függvényében egy sminkmester segítségére.

blank
Fotó: Emil Chalhoub

Kutya egy halloween (szombat)

Egy egész napon át tartó szellemes fejtörőkben gazdag mulatsággal várnak mindenkit a Rottenbiller utcában, legyen szó kicsikről vagy nagyokról.

Halloween és sörpremier a FIRST Taproomban (szombat)

Horror és reszketés, de itt vér helyett inkább sört csapolnak az év legijesztőbb napján. A FIRST halloweenja igazi ünnepi mulatság és sörbemutató lesz.

Crazy Halloween – TERMINAL (szombat)

Vegyétek elő a legőrültebb énetek és induljatok meg a belvárosi éjszakába. A csajok váljanak a teljesen feldekorált Terminal/Fröccsterasz legdilisebb Harley Quinnjeikké, az urak pedig a legvadabb Jokerekké. A beöltözés nem kötelező, de erősen ajánlott!

Programok gyerekeknek és felnőtteknek halloween napján 2021-ben

Fergeteges halloweenparty a MiniPoliszban (vasárnap)

Újra fergeteges halloweenpartyval és izgalmas programokkal várnak minden rémüldözni vágyó kicsit és nagyot a MiniPoliszban. Lesz halloweeni arcfestés, kézműves foglalkozások, halloweeni süti díszítés, rémségverseny és halloweeni táncos show is.

Halloween programok gyerekeknek 2021

Halloweennap a Budapest Gardenben (vasárnap)

Október 31-én tökfaragó halloweennapot tartanak a Budapest Gardenben. Lesz bábszínház, tökfaragás, tűzoltós gyerekprogramok és fényárban úszó tűzoltóautó is.

Halloweeni jelmezes cukorkagyűjtés (vasárnap)

Ha kedvetek van jelmezbe bújni és bejárva a Lurdy Házat cukrot, csokit, édességeket zsákmányolni, akkor itt a helyetek! Találkozó: október 31-én, délután 1 órakor az infópultnál.

BOR-ZON-GOO: halloween a Budakeszi Vadasparkban (vasárnap)

Elég bátor vagy egy hátborzongató halloweeni kalandhoz? Szeretsz jelmezbe bújni? Érdekelnek a kísérteties históriák az éjszaka állatairól? Kipróbálnád, milyen egy vadasparki kalandtúra az éj leple alatt? Akkor itt a helyed!

Halloween Party @Neverland (vasárnap)

Ismét egy kiváló alkalom, hogy eszeveszett maskarákba bújva mulasson együtt a társaság. Idén a tavalyinál is merészebb italokkal és étkekkel várnak benneteket a Neverlandben. A készülő új szoba témája, az azték világ kerül különleges fúzióba a Día de los Muertos mexikói hagyományaival soha nem látott kínálatot eredményezve a bárpultnál.

Budapest halloween party 2021

Los Orangutanes – Dia De Los Muertos (vasárnap)

Budapest legújabb szórakozóhelyén a Turbinában ünnepeli a halottak napját a Los Orangutanes , méghozzá latin módra, cumbiával.

Halloween Bike Ride – Budapest Edition (vasárnap)

A hagyományőrző ghostride idén negyedik éve kerül megrendezésre. Jelmezverseny a finishben!

Be Massive Horizon Halloween (vasárnap)

Limitált esemény és csodás panoráma a Marriott hotel kilencedik emeletén.

MADAM likes HALLOWEEN (vasárnap)

Electroswinggel dúsított halloweeni buli, ahonnan nem akarsz majd hazamenni.

Stranger Synths: Halloween by Quixotic (vasárnap)

Egy estére Hawkins városává változik az Analog Music Hall, ahol a 80as évek hangulatával átitatott mai és korabeli slágerekre bulizhatsz.

Halloween budapest 2021 party

Halloween Midnight Secret Screening (vasárnap)

Egyszeri titkos vetítés kíváncsiaknak, kalandvágyóknak, bevállalósoknak, de mindenképpen tizennyolc éven felülieknek.