Három óbudai helyszín ismét bringás reggelivel várja a kerékpárral közlekedőket

Augusztus 6-án, szeptember 3-án és október 1-én, vagyis az elkövetkezendő hónapok első péntek reggelein a lehető legegészségesebben, finom és tápláló reggelivel a hasunkban és két keréken indíthatjuk a napunkat.

Fotó: obuda.hu

Sokszor hallott mondat, de talán aktuálisabb nem is lehetne, hogy bizony a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Erre a szemléletre és vele együtt a kerékpáros közlekedésre szeretné felhívni a figyelmet idén is a III. kerületben megrendezésre kerülő Óbudai BringásReggeli.

Augusztus, szeptember és október hónap első péntekjei adnak majd lehetőséget a közös, bringás reggelizésekre, három különböző helyszínen. A programhoz csatlakozott vendéglátóhelyek, az Édes Szelet Cukrászda, a Cziniel Cukrászda és a Rozmaring Kertvendéglő egytől-egyig minőségi alapanyagokból készült pékáruval, friss gyümölcslével és színvonalas kávéval várják mindazokat, akik ezen a reggelen is biciklivel indulnak útnak.

Az eseményre szükséges az előzetes regisztráció, melyet ezen a linken tehettek meg, hiszen alkalmanként összesen 150 kerékpáros reggelizhet ingyen. A regisztráció mindig az aktuális Óbudai BringásReggeli hetében indul, hétfőtől lehet jelentkezni a pénteki reggelire. A helyszínen a válasz e-mailben szereplő kód bemutatására lesz majd szükség. Hogy ne maradjatok le semmi fontos infóról, érdemes a Facebook-eseményt is figyelemmel kísérni.

Az Óbudai BringásReggeli helyszínei:
Édes Szelet Cukrászda, Heltai Jenő tér 2.
Cziniel Cukrászda, Nánási út 55.
Rozmaring Kertvendéglő, Árpád Fejedelem útja 125.